Hvordan Tie en Tire Swing

January 24

Hvordan Tie en Tire Swing


Late sommerdager er den perfekte tid til å nyte et dekk swing. Sette opp et dekk swing for barna er enkelt og billig, og det får barna utendørs. Gi din familie denne fin måte å bygge glade sommerminner og nyte hagen din.

Bruksanvisning

1 Rengjør dekk med hageslangen, inne og ute, med klut til å tørke ut eventuelle rester om nødvendig. Sett til side og la tørke innvendig og utvendig.

2. Bor et hull i bunnen av dekket, for å forhindre vannansamling.

3 Mål bredden på treet grenen du har tenkt å bruke; det bør være minst 6 inches i diameter og sunt, og viser tegn til vekst, og kommer ut noe vinkelrett fra treet. Mål høyden av grenen fra bakken.

4 Mål opp lengden på tauet. Tillat 30 fot tau for en gren 10 fot over bakken; det vil si doble lengden fra bakken til gren og legge til 10 fot for å binde.

5 bringe endene av tauet sammen. Sett løkken enden av tauet gjennom dekket og bringe tau endene gjennom løkken, sikring dekket til tau og gir deg to like biter av tau å jobbe med.

6 Hold i de to stykker av tau som en tau, og knyt en enkel knute i det, og etterlater en to-tau halen å binde rundt grenen. Plasser knuten slik at det vil være nesten opp til treet avslaget, slik at dekket kan svinge en til to fot av bakken, avhengig av alder og høyde av barn.

7 Skjær gummi slangen i to en-fots lengder. Kjør hvert tau hale gjennom røret.

8 Plasser dekk på stolen eller bordet, eller har en medhjelper holde det for deg. Klatre stigen til grenen, ta tauet med deg. Sett hver tau ende over grenen, en går en vei og den andre motsatt vei. Plasser den delen av tauene dekket med gummi slangen over grenen for å beskytte den mot overflødig chaffing.

9 Ta tauet ender ned under knuten på tauet og slips i en sjømann knute.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com