Home Chainsaw Instruksjoner

December 8

Motorsager er allsidige og nyttige verktøy. De kan hjelpe deg med å felle trær, kuttet opp stokker og tydelig land rundt eiendommen din. De er også ekstremt farlig og må brukes med omhu. En Homelite motorsag har flere sikkerhetsmekanismer for å beskytte deg mot farene ved tilbakeslag, og mange andre praktiske funksjoner for å gjøre motorsag bruk enkelt. Best av alt, HOMEmotorsager kommer i flere forskjellige motorstørrelser, slik at du kan takle enhver jobb.

Fyre opp motorsagen

HOMEmotorsager krever en forberedt blanding av blyfri bensin og 2-taktsolje. Selv om du kan blande disse sammen selv - en gallon bensin til 2,6 unser oil-- forhåndsblandede formler er tilgjengelige.

Løsne tanklokket og sakte innføre drivstoffblandingen i tanken Unngå søl blandingen på motorsag, som det er svært brannfarlig, og stramme hetten når du er gjennom å fylle tanken.

Når du starter din motorsag, kan en liten mengde røyk avgis. Dette er helt normalt og vil opphøre som motorsag fortsetter å kjøre.

Starte Chainsaw

Trykk ned boblen til du se litt av drivstoff inn i det. Når bryteren er plassert i startposisjonen, trekk chokehendelen til full choke. Hold nede avtrekkeren, og med motorsag nivå med bakken, trekke ripcord. Ikke riv den til fulle lengden på ledningen, da dette kan forårsake skade på starteren; heller, dra den opp til du kjenner at motoren engasjere og napp kraftig derfra. Etter et par forsøk, bør motoren starte. Flytt choken halvveis ned og slipp avtrekkeren. Den motorsag er nå klar til bruk.

forholdsregler

Tilbakeslag er et farlig problem som kan føre til alvorlige skader. Det oppstår når, på grunn av en rekke faktorer, stopper kjedet plutselig, forårsaker motorsag for å sparke opp mot ansiktet ditt. For å unngå tilbakeslag, alltid holde sagen fast med begge hender og bruke den nedre delen av bladet når du skjærer materialer. Opprettholde en høy hastighet som du følger gjennom og avslutte kutt, og holde bladet skarpt, som en sløv kniv kan forårsake kast. Som HOME sagene er utstyrt med kast vakter, er sagen langt sikrere enn andre modeller; Men husk at du er den første forsvarslinje i å forebygge skader.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com