Hvor stort Har en dverg gylne Apple Tree vokser?

November 23

Hvor stort Har en dverg gylne Apple Tree vokser?


På grunn av de mange varianter og sortar, kan epler vokse i nesten alle klima i USA. Selv om du ikke har plass til et stort epletre i hagen din, kan du fortsatt vokse en dverg epletreet i patio beholdere eller som en espalier. For et eple med en mild smak, se etter en av de varianter av dverg gulleple.

Størrelse

Dyrkere produsere dverg epletrær ved å pode en standard epletre på dverg rotstokken. Dverg rotstokken begrenser den totale størrelsen på treet ved forfall. Dwarf epletrær varierer fra 5 til 8 fot i høyde, men dette kan begrenses ved beskjæring eller vokser på et espalier. Semi-dverg varianter nå 10 til 15 fot høy ved forfall. Kalesjen spredning for epletrær er omtrent lik høyden sin.

planting

Rotstokken av dverg epletrær er grunt og trenger beskyttelse mot kraftig vind. Plante dem i containere plassert på et hjul støtte kan du flytte dem til verneområder hvis en storm er på vei. Du kan støtte dverg treet ved å dyrke den i bakken på et gjerde eller langs en vegg. Trær plantet på disse stedene gjøre gode kandidater for espaliers, slik at du kan kontrollere hvor mye plass de tar opp.

espalier

Et tre er utdannet espalier vokser nesten flatt mot horisontale ledninger festet til en vegg eller et gjerde. Kun sidegrener får lov til å vokse og blir deretter opplært til å vokse horisontalt fra hovedstammen. På denne måten kan vokse en dverg epletreet, dekke en stygg vegg og spare plass. Horisontale grener som er mest vanlig, men du kan danne mange andre mønstre med trening og beskjæring. Espalier krever mer vedlikehold enn vanlige trær, men de er en attraktiv måte å vokse din gullepler.

varianter

Gullepler har en smak som er verken for søt eller for terte. Deres milde smaken gjør dem gode bakervarer epler. Et par gylne varianter inkluderer Dorsett Golden, Golden Delicious, gylne Supreme, Grimes Golden, Earligold og Ginger gull. De varianter tilgjengelig normalt avhengig av regionens klima. De fleste epler trenger en lengre periode med temperaturer lavere enn 45 grader for å bære frukt neste år. Folk i varme vinterklima bør velge Dorsett gylne som krever bare ti dager med kaldt vær.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com