Hvordan bli kvitt edderkopp midd på Vines

October 27

Hvordan bli kvitt edderkopp midd på Vines


Spider midd, som er små forhold edderkopper, kan hjemsøke dine lianer og planter, innendørs og utendørs. Hvis de ikke blir utryddet, kan de drepe plantene dine. Bli kvitt dem er ofte vanskelig, men med riktig vedlikehold kan du holde vinstokker fri for midd. Hvis innendørs planter har edderkopp midd, kan du bruke naturlige metoder for å eliminere dem uten å ty til sprøytemidler. Se etter duk mellom bladene av vinstokker å oppdage edderkopp midd.

Bruksanvisning

1 Vask bladene av din eføy ved å dyppe dem forsiktig inn i en vask full av lunkent vann. Skyll bladene rene i romtemperert vann og la dem tørke naturlig.

2 Slipp rov midd på vinrankene hvis plantene er utendørs. Disse midd spiser edderkopp midd, tørke ut befolkningen på vinstokker.

3 Spray neem olje på vinrankene med noen dager for å holde edderkoppen midd angrep i ​​sjakk og hindre den fra tilbakevendende. Hold dette opp til det ikke er flere edderkopp midd.

4 Sjekk vinstokker ofte for å sørge for at det ikke er noen nye edderkopp midd, og gjenta disse trinnene hvis nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com