Jenter Soverom Dekorative tema ideer

October 20

Jenter Soverom Dekorative tema ideer


Med fickleness av ungdom og deres stadig skiftende interesser, velge en dekorativ tema for en jente soverom som ikke vil bli raskt vokst kan være en vanskelig prospekt. Alle for fort, jenter vil erklære sengetøy, kunstverk og gardiner med sine nåværende favoritt tegn eller aktiviteter for barnslig. Det beste alternativet for foreldre er en fargepalett i forskjellige nyanser av datterens favoritt farge som bakgrunn for en roterende dekorative tema. En solid base design gjør jenter til å endre deres rom dekor til å uttrykke sine nåværende interesser i stil uten å bryte budsjettet.

naturlig Equestrian

Unge jenter som er gal om hester ønsker selvsagt å fylle sine rom med dekorasjoner trykt med tegninger av hester, men kunnskapsrike kjøpere kan innlemme hest tema kreativt med funnet i antikvitetsbutikker elementer. Plukk opp vintage ridehjelmer, jakthorn, hestesko og andre antikviteter som tematiske skjermer som kan selges videre nærmere sin kjøpesummen når du ønsker å pusse opp. Snarere enn trykte hest gardiner, plukke opp tøylene på en lokal innmating butikken for å endre til en provisorisk gardin slips. Hang enkle, flytende hyller på veggene for å vise hest figurer, og har nok plass mellom å slå dem i et trofé display for equine trofeer eller priser opptjent i andre aktiviteter.

Kunstnerens Loft

Alle barn tilbringer tid på å lage kunst og håndverk, men en begavet få utvikle en lidenskap for kunst som fortjener å bli næret. Selv om du kan bli fristet til å spare penger ved å kjøpe plast, rimeligere art utstyr laget for barn, investere i dyrere tre studio møbler designet for fagfolk er det mer økonomisk alternativ i det lange løp. Dens holdbarhet betyr jenter kan fortsette å bruke det som de modnes som kunstnere, eller utstyret kan bli solgt til kunststudenter hvis hun vokser fra hennes kunst kjepphest.

Utover staffelier og tegnebord som har en kunst-spesifikk bruk, har andre studio møbler og tilbehør som kan brukes på andre måter. Klipp tredd på bildet ledningen langs veggene som et sted å tørke våte kunstverk kan også permanent vise bilder og plakater. Brede, smale skuffeseksjoner ment å lagre papir kunst butikker arbeide for makeup børster og smykker like bra.

Vintage fra

Subtilt oppmuntre en lidenskap for historie og geografi ved å innlemme reise-tema funn fra sparsommelighet butikker og loppemarkeder. Lag en collage av fargerike postkort fra 1950- og 60-tallet under en glassplate kuttet for å passe kommode og skrivebord. De rimelige postkort kan eventuelt byttes ut for en jente egen samling av reisebilder og suvenirer. Fargerike tog saker og harde ensidig kofferter stablet som vintage-skjermer kan doble som sære oppbevaringsmuligheter. Tack gamle vei- og verdenskart til veggene for å oppmuntre jenter til å finne ut hvilke land har endret navn og grenser.

La jentene endre opp innredningen ved å velge ulike land til funksjonen innen reise tema. Mens kofferter og kart forbli, kan billig souvenirer, for eksempel japanske fans eller afrikanske masker, roter inn og ut som jenter oppdage nye kulturer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com