Jord for Aloe Vera Planter

September 26

Jord for Aloe Vera Planter


Aloe vera planter bare vokser vilt i noen få stater over hele USA, hvor klimaet er varmt og stabilt hele året. De foretrekker tørr, rask drenering jord, og er svært hardfør å tørke gang etablert. Heldigvis, til tross for at aloe kan være vanskelig å finne naturlig forekommende i enkelte områder, de er veldig populære som container planter, og kan gjøre det bra holdes innendørs på en solrik vinduskarm.

I naturen

Aloe vera planter i naturen har en tendens til å klynge i skråninger og lier, spesielt områder hvor steinete jord gir dem mulighet til å etablere et fast grep på jorden. De er semi sub-tropiske planter som ikke vil tolerere svært våte steder, eller steder hvor deres røtter står i vann til enhver tid.

Blanding Soil

Ligne aloe naturlige habitat er en god måte å begynne å forberede en jord blanding for disse anleggene. Potten bør først foret med et par inches av småstein eller grus for å bidra drenering. Jordsmonnet blande seg selv bør bestå av en god kvalitet potting jord endret med enten sand, vermikulitt, eller en kombinasjon av disse, slik at vannet hurtig gjennomgang av potten.

Butikk-kjøpte Potting mikser

Et annet alternativ for potte aloe vera planter er kommersielt tilgjengelig kaktus jord. Disse blandinger er spesielt formulert for å renne svært raskt uten mye vann oppbevaring, og mange inneholder langsom frigjøring gjødsel som er optimale for kaktus og sukkulenter som går gjennom lange sovende perioder i løpet av vinteren.

vanning

Aloe planter ikke krever mye vann, og er mer sannsynlig å dø av drukning enn mangel på vann. På grunn av dette, kan jordsmonnet være en meget god indikator på når det er tid for vann, og hvor mye vann som skal gis. Stikke en finger 2-3 inches i jorda, og se etter fuktighet. Aloes trenger deres jord for å få lov til å gå tørr mellom vanning, så onl y når du er sikker på at anlegget har hatt noen dager med tørr jord bør du vanne planten. Om sommeren i tørre klima, bør jorda være gjennomvåt og lov til å fullstendig tømme tørke i et par uker. I mer tempererte områder, en kopp eller to av vann er alt planten trenger til vanning tid.

nyplanting

Velge et nytt hjem for din aloe krever nøye vurdering. Flytt plantene rett før du har tenkt å vann, og velg potter med store dreneringshull. Fordi aloe vokse slike tunge blader og må plantes i lett jord, er det også lurt å velge tunge potter å unngå tipping. Legg masse grus til basen, og vann en gang transplantert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com