Unik køyesenger for barn

March 1

Køyesenger er en nødvendig del av enhver delt barnerommet. Ikke bare gir det hvert barn sin egen seng, men det sparer også plass i et lite område ved å holde sengene stablet oppå hverandre. Unike køyesenger er mer interessant enn vanlige køyesenger.

Fleetwood køyeseng

Fleetwood Bunk Bed er en multipurpose og interessant køyeseng alternativ. Den øverste køya er normal, sprer seg over toppen som et tak med en madrass. Den nederste køye, men kaster seg inn i to sidevendte små sofaer. Mellom de to sofaer, glir bunnen og midten av den nederste køya opp for å gjøre et skrivebord å bruke som et sted å studere.

Rustikk log køyeseng

For barn som er interessert i den store utendørs, rustikke tømmerhytter, historie eller interessant møbler, er sedertre riktig køyeseng ideell. Sengen ser ut som det ble gjort direkte fra et kutt-ned treet, komplett med rundtømmer i stedet for flate boards. Sengen er hånd skrelt og laget av ekte sedertre. Siden sengene er håndlaget, vil utseendet på hver seng variere litt avhengig av formen på tre.

Cassidy Playhouse Bed

Den Cassidy lekehus seng kombinerer køyeseng med den flotte naturen ved å tilby et telt eller fort utseende til sengen. Den nederste køye kan helt stenge av sengen til verden på midten, og toppen har et halvt telt.

Dukkehus køyeseng

Den dukkehus køyeseng er en seng utformet for en jente rom. Sengene kjøre vinkelrett på hverandre, med den øverste køya skjult av forsiden av dukkehus. Den nederste køya er delvis under den øverste køya og er vinkelrett i stedet parallelt med den øverste køya. Formen av sjiktet er lik en dukkehus, med et vindu på toppen og en hylle langs den ene side. Sengen er lilla med rosa og gule detaljer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com