Hvordan man brenner Horsetail

February 6

Hvordan man brenner Horsetail


Kjerringrokk, som vokser i fuktig, sandholdig jord, har et moderne rykte for å være en invasiv plante; men innebærer sin naturlige basert legemiddel rykte denne sprø urt som brukes til å helbrede sår, skyll nyrer, behandle urinveisinfeksjoner, stoppe blødninger og fungere som en snerpende. Dens ikke-medisinsk bruk inkluderer skrubbe gryter og polering tinn. For å få fordelene fra anlegget, må du først steke bladene og deretter male dem til pulver. Bladene kan også være preges for te eller avkok, som er ulmende bladene i vann i tre timer.

Bruksanvisning

1 Dry kjerringrokk later ved å plassere dem mellom to tørkepapir og setter dem i mikrobølgeovnen. Sett mikrobølgeovnen på lav eller middels varme. Start med to minutter på timeren. Test kjerringrokk bladene for å se om de er i ferd med å tørke. Gjenta dette i to-minutters intervaller inntil bladene er tørre og sprø. Hvis du foretrekker å bruke en konvensjonell ovn, spre kjerringrokk bladene på en cookie ark og plassere den i ovnen på svak varme, ca 250 grader i 15 minutter. Sjekk bladene noen få minutter for å sørge for at de steke, men ikke brenne. Etter 15 minutter, hvis bladene er fortsatt smidig, sette dem tilbake i ovnen i fem-minutters intervaller før de er helt tørre.

2 Ha tørkede blader i en støpejern skillet på høy varme. Kontinuerlig røre med en tresleiv til bladene ligner pulver eller mel.

3 Oppbevar kjerringrokk pulver i en glasskrukke før du er klar til å fortynne den i vann for å berolige en urolig mage, lage te, gjelder for hudinfeksjoner eller bruke for en myriade av naturpreparater.

Hint

  • Horsetail bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, barn, de med nyresykdom eller folk som har helse vil ikke tolerere naturpreparater.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com