Slik feilsøker Bryant luftkondisjoneringsanlegg

February 26

Slik feilsøker Bryant luftkondisjoneringsanlegg


Bryant sentral air condition-enheter består av to atskilte deler av utstyret koblet sammen med slanger og rør. Kondensatoren er utenfor og er den store enheten med viften og gitteret på toppen. Ovnen delen er inne og distribuerer kald luft gjennom kanaler. Begge stykker trenger strøm. Hvis Bryant klimaanlegget ikke fungerer, kan du prøve flere ting før du tar kontakt Bryant forhandler eller servicetekniker.

Bruksanvisning

1 Kontroller at termostaten er satt til "Cool" posisjon. Selv om termostaten er satt til en lav temperatur, må klimaanlegget settes til "Cool" eller "Automatisk" heller enn å varme posisjon.

2 Kontroller utsiden klimaanlegg kondensator er i drift. Det bør gjøre en støy med jevne mellomrom. Sjekk overbelastningsbryter eller sikring panel. Det er mest sannsynlig montert på en yttervegg.

3 Ta en titt for en skillebryter. The Bryant kondensatoren har sin egen, og det er mest sannsynlig montert utenfor nær kondenskassen. Kontroller at det er i "On" posisjon.

4 Kom tilbake inne og sørg for at viften kjører på Bryant ovn. Blåseren sender luft inn i kanaler, og kjøling vil ikke skje dersom viften ikke fungerer. Sjekk / på-bryteren.

5 Kontroller at filtrene er rene. Skitne filtre vil hindre luftstrømmen. De er plassert i og rundt Bryant ovn. Skyv dem ut, og rengjør dem med et vakuum. Bytt spesielt skitne seg.

6 Kontroller at retur gitrene ikke er blokkert. Ovnen blåser kald luft ut i huset og må erstatte det luft med ny luft slik at den kan kjøle den. Den bruker retur gitrene å gjøre det. Flytt møbler vekk fra gitter med minst fire inches slik at Bryant systemet kan fungere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com