Tips om Installere en septiktank

January 23

Septisk systemer tilby et alternativ til kommunal kloakk avløpsrør for boliger som er for langt unna et vannbehandlingsanlegg for å motta disse tjenestene. Avfall og vann fra hjemmet er trygt avhendes på hus eiendom. Hvis septiktank ikke er riktig installert, kan farlige helseproblemer utvikles fra eksponering for avfall eller forurensning av en nærliggende vannkilde.

Jord Investigation

Mange land krever en profesjonell grunnundersøkelser før en septiktank kan installeres, sier Meade Septic Design, men selv om staten ikke krever det, bør du ha en gjort. Grunnundersøkelser omfatter en serie tester utført ved en jord forsker for å bestemme dreneringsevne, vann tabell nivå og andre egenskaper av jordsmonnet. Installere en septiktank i jord som har utilstrekkelig drenering vil raskt føre til en tett tank og kloakk sikkerhetskopiering inn i ditt hjem. Septiktank må også installeres over vannspeilet nivå, eller de kan forurense grunnvannet.

Finn ditt Drainfield

Den drainfield, der avløpsvann og faste stoffer brytes ned og oppgi jord, må være plassert i riktig område av din bolig. Parkering en bil eller kjører over drainfield vil forårsake alvorlig skade det, ifølge Environmental Protection Agency (EPA), slik at drainfield ikke kan plasseres nær oppkjørselen din. Tre og busk røtter tette linjene av drainfield og septiktank, så du må kanskje kutte ned trær eller andre planter for å lage plass. Drenering vann fra ditt hjem takrenner bør ikke falle ned på drainfield, eller det vil bli for mettet til fungere riktig.

Kontakt din nettselskapene

Før du setter spaden i jorden for å begynne å grave for å installere septiktank eller drainfield rør, ring din lokale energiselskaper og ha dem flagget noen nedgravde kabler og rør. Treffer en av disse med en spade eller traktor kan føre til alvorlige skader og død, sier New Mexico miljøavdeling, og du vil sannsynligvis nødt til å betale strømleverandøren for skaden. Kontakt alle nettselskapene i området, selv om du ikke har service med dem, og sjekk at ingen rør eller kabler ble installert av at selskapet før du flyttet i. Selv om du ikke bruker for øyeblikket en kabel-TV-tilkobling det kan fortsatt være begravd i hagen din.

Bruk riktig Slope

For avfall og vann til riktig strømme til en septiktank, må avløpsrør kobler til hjemmet ha en bestemt mengde skråningen. Skråningen anbefalingene kan variere fra stat til stat, men 1/8-tommers til 1/4-tommers skråning anbefalt av Missouri University Extension Office er vanlig og trygt. Skrån røret oppfordrer vann til å bevege seg raskt mot septiktank, rydde ut tørket materiale og hindre tresko fra forming.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com