Om Høsting og oppbevaring Butternut Squash

March 9

Butternut squash er en type vinter squash som vokser i hagen i løpet av høstmånedene. Denne squash vokser på vintreet, når 10 til 12 inches i lengde og har en tykk hals. Det er vanskelig skall gjør at den kan bli friskere lenger og gir den en lang holdbarhet. Mens høsting og lagring av butternut squash er ikke en eksakt vitenskap, gjør riktig timing å nå sitt fulle lagringspotensial.

Tidsramme

Butternut squash er klar for innhøsting allerede i september og hele oktober. Du vet de er klare for høsting når huden er fast og du ikke klarer å stikke av med seieren med fingerneglen. Når den er helt moden, er squash tan over, og vinrankene har begynt å dø tilbake slik at du kan bryte squash av lett.

høsting

Når en butternut squash er klar til å bli plukket, bryte den bort fra vintreet bruke hendene eller en skarp kniv forlater 1 til 2 inches av stammen fortsatt festet. Squash skal håndteres med forsiktighet for å unngå blåmerker bark.

herding

For å øke lagring livet av butternut squash, kurere frukt ved å lagre det i et enkelt lag av gulvet i et område med god sirkulasjon og temperaturer fra 75 til 85 grader Fahrenheit. Herde stadiet bør vare i ca to uker. Herdeprosessen helbreder eventuelle feil på den ytre huden og stivner det for lagring.

Lagring

Når squash er herdet, umiddelbart overføre den til et område som mottar en konstant temperatur mellom 50 og 70 grader Fahrenheit, slik som kjeller eller en garasje. På grunn av svinn, ikke lagrer noen squash som har blåmerker, kutt eller noen form for skade. De bør lagres i et enkelt lag med plass mellom hver squash. Sjekk på det jevne, og fjern de som går mykt. Hvis de er riktig lagret, har butternut squash en lagring av liv på to til tre måneder.

betraktninger

Når plukke squash, unngå å plukke noen som er fortsatt grønt som de ikke er helt moden. Men ved å la noen squash fortsatt på anlegget, risikerer du å forårsake den til å slutte å produsere frukt. Når du ser en tidlig nedgang av fruktproduksjon, begynner høsting i et raskere tempo. Høsting bør være ferdig med den første harde frost av sesongen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com