Hvordan fikse en tørketrommel som ikke tørker klær

February 18

Tørketrommel problemer kan være forårsaket av intrikate problemer som kan føre mange mennesker til å oppsøke profesjonelle elektrikere å fikse problemene. Imidlertid er det mulig for deg å rette vanlige tørketrommel problemer uten profesjonell hjelp. Før fikse en tørketrommel, anbefales det at du undersøker hvordan en tørketrommel fungerer slik at du kan bli kjent med tørketrommel oppsett og dens funksjoner.

Bruksanvisning

1 Kontroller sikringen tørketrommelen er hvis tørketrommelen trommelen fungerer, men ikke varme. Sikringen er kanskje ikke fungerer som den skal hvis det er en pause inne. Hvis det skjer for å være brutt, erstatte den med en ny sikring.

2 Tørketrommelen varme vil ikke fungere skikkelig hvis timeren ikke fungerer. Fikse en dårlig timer ved å koble ledningene fra motoren og sette Volt-Ohm, eller VOM, å RX100. Klipp av sondene på ledningene. Hvis timeren er innstilt på uendelig, så det må byttes.

3 Hvis trommelen er ikke lenger å spinne, sjekk først for å se om motoren skivene fungerer som den skal. Hvis det ikke er det, så vil det må skiftes. Når alt er piller, ta deg tid til å rense ut rommet med en støvsuger for å fjerne støv og lo.

4 Hvis tørketrommelen fortsatt ikke fungerer, så belte tørketrommelen kan være brutt. For å fikse beltet tørketrommels, må du erstatte den med en ny. Linje opp erstatning belte med markeringer på trommer sett på det skadede én. Vind den rundt både motoren skivene og kabelføringstrinsen.

5 Valsen også kan bli skadet hvis tørketrommelen fortsetter å ikke fungere. Fest skadet roller ved å fjerne vannglass for å få tilgang, og deretter fjerne festene på valsen ved å skyve den av. Reversere prosessen til å installere en ny

6 Hvis tørketrommelen ikke fungerer i det hele tatt (når du slår den på ved bryteren og det fortsatt ikke fungerer), bør du vurdere å bytte ut klemme. Bruk VOM å sjekke for spenning på klemmene. Bruk ekstrem forsiktighet som makt må være på å kjøre denne testen. Ring en erfaren elektriker for å få hjelp om nødvendig.

7 Hvis tørketrommelen ikke fungerer fortsatt, test for å se om den tørker svitsjer fungerer som de skal. Sett VOM til RX1 og bli kvitt en av ledningene til bryteren, klipping sondene til bryteren terminaler. Når leseren er satt til uendelig, trykke på startknappen. Hvis leseren ikke skifter til null, så bryteren er dårlig og må skiftes av en profesjonell.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com