Instruksjoner for en Ingraham Digital Timer

February 12

Instruksjoner for en Ingraham Digital Timer


I de fleste tilfeller kan du manuelt styre elektronikk i ditt hjem og kontor. Når du kommer til å være ute, kan du bare slå av en bordlampe på vei ut døren. Det er mange ganger når det kan hjelpe å ha et automatisk system på plass for å kontrollere kraften til ulike apparater. Ferie lys, for eksempel, er ofte igjen på for lenge fordi hus glemmer å slå av strømmen når de går til sengs. Ved hjelp av en Ingraham digital timer gir mer kontroll og sparer tid og penger.

Bruksanvisning

1 Still inn aktuell dag og tid på Ingraham digital timer. Dette er basispunktet at maskinen vil bruke til å betjene alle tidsprogrammer. Trykk på "Set" knappen og hold den inne til "Day" -ikonet blinker på skjermen. Trykk på piltastene for å velge riktig dag. Trykk på "Set" knappen til "Timer" -ikonet blinker. Bruk piltastene til å velge riktig time. Trykk på "Set" knappen til "Minutes" -ikonet blinker. Bruk piltastene til å velge den nåværende øyeblikk.

2 Velg tidsmodus som du foretrekker. Trykk på og hold nede "Time" knappen for å veksle mellom en AM / PM eller 24-timers klokke.

3 Program timeren. Den Ingraham digital timer kan holde opp til 20 forskjellige programmer. Trykk på pil høyre-knappen til programnummeret som du vil vises ved siden av ordet "On". Trykk på "Set" knappen til "dager" alternativet blinker og bruk piltastene for å velge dagene du ønsker til timer å operere på i dette programmet. Trykk på "Set" knappen til "Timer" alternativet blinker og bruk piltastene til å velge de timene der timeren skal operere. Trykk på "Set" knappen til "minutter" alternativet blinker. Bruk pilene for å velge minutter trengs. Trykk på "Set" igjen før programnummeret du nettopp jobbet med blinker, indikerer at denne tidsprogram er på. Bruk pil-knappen for å enten slå dette tidsprogram av eller navigere til neste programnummer, gjenta denne prosessen til å programmere så mange av de 20 tilgjengelige program sporene som du vil.

4 Still nedtelleren. Når Ingraham digital timer er i normal driftsmodus, trykker du på venstre piltast for å starte nedtellingen programmet. Trykk på "Set" knappen og bruke pilknappene til å angi nedtellingstiden. Når displayet blinker "On", trykk på "CTD" -knappen til høyre på maskinen for å starte nedtellingen. Trykk på "CTD" knappen når som helst for å stoppe programmet.

5 Still tilfeldig tidsprogram. Trykk på "RND" -knappen på Ingraham digital timer. En "RND" -ikonet vises på høyre side av skjermen.

6 Endre driftsmodus Ingraham digital timer ved å trykke på trekantknappen med hånden peke på den. Velg "Av" for å slå av timeren helt av. Velg "På" for å holde tidsuret er slått på. Velg "Auto" for å bytte til tidsprogrammer du satt i trinn 1.

7 Endre digital timer til sommer eller vinter tid til å imøtekomme de ulike timer sommertid. Trykk på og hold nede "Time" knappen og trykk på piltastene for å veksle mellom "BST" eller sommeren, og "GMT" eller vintertid.

8 Trykk på "R" for å nullstille Ingraham digital timer.

Hint

  • Den tilfeldige tidsinnstilling er ideell for når du er borte fra hjemmet, og vil at huset skal vises okkupert. Lys og annen elektronikk plugget inn timeren vil tilfeldig sykle på og av.
  • Det samme kontrollsystem Ingraham digital timer bruker er til stede i flere andre timer merker, inkludert digitale timere laget av Homebase, Timex og Serva.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com