Hvordan lage din egen Yard Water Fountain

January 18

Hvordan lage din egen Yard Water Fountain


En enkel måte å gi hagen din umiddelbar appell er å installere en fontene. Du trenger ikke å gå all-out og provisjon en miniatyr av Trevifontenen; faktisk, trenger du ikke å ferdigstille noe. En yard vannfontenen er lett å lage selv, og du kan tilpasse det som du vil: kjøpe en klassisk kjerub fontene topper hvis du vil ha et tradisjonelt utseende, eller bare bruke steiner og planter for en naturlig effekt.

Bruksanvisning

1 Plasser en stor keramisk gryte der du vil at vannfontene til å være i gården. Sjekk at det ikke har dreneringshull; hvis den gjør det, forsegle dem opp med silikon og la fugemasse tørke.

2. Plasser pumpen i bunnen av den keramiske potten. Slå pumpen på-knappen til "On", men ikke koble til strøm ennå. Fest pumpeslangen og la det sti over toppen av potten for nå. Kjør strømkabelen til pumpen over baksiden av potten, hvor det vil være ute av syne.

3 Plasser steiner i bunnen av potten, utydeliggjøre pumpen fra visningen. Sikre pumpeslangen er uhindret. Lag en pylon i sentrum av potten med steiner som du vil hvile den øverste delen av fontenen på; Det bør strekke seg oppover inntil det er om lag 3 inches under kanten av det keramiske potten.

4 Velg en fontene topper eller munnstykke å plassere på kjeglen. Alternativt kan en mindre keramisk gryte, krukke eller urne brukes som en fontene topper. Hvis du bruker en keramisk gryte eller urne, bore et hull stort nok for pumpeslangen til å passere gjennom på siden av potten, bare opp fra bunnen.

5 Tre pumpeslangen gjennom hullet i potten, eller feste den til slangedysen av fontenen topper eller fontene dyse. Hvis lengden på slange må justeres, så hogg den til riktig størrelse med saksen. Sitt potten eller fontene topper på toppen av steinen pylon og juster det til du har ønsket utseende.

6 Fyll stor keramisk gryte med vann til rundt en tomme under kanten. Hvis du bruker en annen keramisk gryte eller urne, fylle den til randen. Koble strøm til pluggen. Vannet vil bli presset opp av pumpeslangen, skaper en resirkulerende fontene.

Hint

  • I stedet for å bruke en stor keramisk gryte, kan du plassere fontenen topper eller urne i en liten nedslagsfelt dam --- bare grave ut et område i hagen din, linje det med dam liner, plasserer pumpen på bunnen og skjule pumpen med steiner.
  • Tenk vanne en dyrebar ressurs; hvis du bor i en tørke-utsatt område, er en mindre fontene mer hensiktsmessig.
  • Hvis du ønsker å legge fisk til fontenen, kjøpe en pumpe med innebygd filter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com