Hva er effektivt for å drepe Poison Ivy Vines?

March 3

Hva er effektivt for å drepe Poison Ivy Vines?


Når oljen fra Poison Ivy får på huden, skaper det et kløende, fet utslett som raskt kan spre seg over hele kroppen. Den beste behandlingen er å umiddelbart bade etter eksponering før utslettet former. Klær må vaskes. Hvis giftsumak blir funnet, bør det bli drept. Det er to forskjellige måter som den kan bli drept, slik at den ikke kommer tilbake.

Identifikasjon

Poison Ivy kan opptre som en enkelt vintreet stripe eller som en busk. Bladene er mørke grønne, men størrelsen kan variere innen vide grenser mellom plantene. Hver Poison Ivy løvsprett har tre forskjellige blader på slutten av hver stilk. Bladene ofte ligne en kompleks versjon av spade symbol i kortstokker. Nye blader kan ha en rødlig skjær.

kulturell kontroll

Den beste måten å drepe planten uten bruk av kjemikalier er å kontinuerlig kutte det ned til bakken med beskjæringssakser eller hekk clippers. Sakte sulte planten fra å lage flere jordstengler som kan spire. Prøver å grave ut røttene vil ikke være effektiv. Ikke bruk denne metoden for fjerning hvis du har en følsomhet for Poison Ivy.

kjemisk kontroll

En bedre måte å kontrollere Poison Ivy er å bruke et ugressmiddel. Se etter følgende ingredienser på pakningen for størst effektivitet i å drepe Poison Ivy: glyfosat, amitrole, 2,4-D og triclopyr. Enhver kombinasjon av disse ingrediensene vil drepe eføy, samt noen av dem alene. De fleste av disse formler kan også drepe liggende planter og gress.

Advarsel

Hvis du har en følsomhet for Poison Ivy, ansette noen som er mindre utsatt for giftige oljer. Selv om du ikke får dårlige tilfeller av giften eføy, slitasje arbeidshansker, lange ermer og bukser, lue og vernebriller eller vernebriller. Brenning av plantene er ikke anbefalt fordi oljer og sporer blir sluppet ut i luften under brenning.

fordeler

Killing Poison Ivy vil hjelpe din plen og hage blir trygt for mennesker og dyr igjen. Anleggene vil ikke være i stand til å vende tilbake, og gode anlegg vil være i stand til å vokse i eføy plass. Killing eføy en gang for alle vil også hindre behovet for å fjerne eføy hver vår eller sommer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com