Ideer for Endre Glass Ut av ytterdører

March 2

Inngangsdøren til ethvert hjem bør være innbydende og legge til en følelse av velkommen til en besøkende. Mange av dørene installert fra lokale sagbruket er ganske vanlig og kunne bruke litt arbeid å gjøre dem mer innbydende. En av de enkleste endringene et hus kan gjøre er å bytte ut glasset.

Last Glass

Dette glasset har luftbobler gjennom glassrute. Dette glasset er begrenset til mindre applikasjoner på grunn av den spenning som boblene plassere på strukturen av glasset. Det gir en semi utseende fordi boblene forvrenge utsikten.

Vannglass

Vann glass er et svært populært glass. Dette glasset ser ut som vann strømmet nedover glassene. Det er en semi glass som slipper lys gjennom, men svært forvrenger figurer i et rom. Vann glass er også tilgjengelig i en røkt versjon som reduserer mengden av lys som kan passere gjennom. Dette er et utmerket glass valg for områder som er utsatt for sterkt sollys forhold.

Lim Chip Glass

Lim chip glass har en frostet ser ut som det har vært utsatt for svært kaldt vær. Den lar lyset passere gjennom, men har også en høy grad av privatliv.

Low-E glass

Low-E glass har en gass som er klemt mellom glassplatene med et spesielt belegg. Dette glasset bidrar til å holde interiøret kjøligere om sommeren og bidrar til å redusere varmetapet om vinteren. Low-E glass kan brukes i trippel-vindusrute blyglass vinduer. Low-E, trippel-panelet vinduer redusere skadelige UV-stråler som falmer tepper og møbler med opp til 78 prosent.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com