Hvordan erstatte Shingle Wood

November 2

Hvordan erstatte Shingle Wood


Wood helvetesild er en attraktiv måte å taket ditt hjem. De er godt egnet til tradisjonelle hytter og hytter. Selv om tre helvetesild er holdbare og langvarig, vil du fortsatt trenger å erstatte en skadet singel fra tid til annen. Det er viktig å erstatte en skadet singel så snart du oppdager det slik at det ikke vil skade andre helvetesild eller føre til at taket lekker. Vær forsiktig når du fjerner den skadede grus at du ikke skader de omkringliggende helvetesild. Helvetesild holdes på plass med to jevnt fordelt taktekking negler nær toppen slutten.

Bruksanvisning

1 Identifiser skadet shingel. Hold en meisel blad mot den nederste kanten og trykk på håndtaket med en hammer. Splitte bort så mye av den skadede grus med en meisel som mulig.

2 Skyv en singel ripper under de gjenværende delene av den skadede grus. Skyv den til side nær toppen og hekt enden rundt en av neglene. Du må kanskje skyve den rundt det litt for å finne spiker. Hammer håndtaket på ripper til å trekke eller klippe neglen av. Gjenta denne prosessen for den andre spikeren.

3 Trekk ut de gjenværende delene av den skadede grus slik at plassen er ryddet for rusk. Skyv den nye singel inn i åpningen der du fjernet den skadede grus.

4 Plasser en trekloss på bunnen av grus og trykk på det med en hammer for å flytte grus på plass. La omtrent en 1/4-tommers overheng ved bunnen av grus. Med andre ord, bør den nedre ende henger ned 1/4 tomme under de andre helvetesild i raden.

5 Hammer to jevnt fordelt spiker i den øvre enden av erstatnings grus i en 45 graders vinkel i taket like under grus over erstatning.

6 Plasser veden blokken nederst utskifting singel, og trykk på det med en hammer for å skyve erstatning grus opp de resterende 1/4 tommer, så det er selv med resten av raden. Dette vil presse neglene under grus over erstatning.

Hint

  • Inspisere helvetesild hver vår og høst, og gjøre reparasjoner etter behov.
  • Bruk vernebriller når du bytter ut tre helvetesild.
  • Vær forsiktig når du arbeider på et tak.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com