Hvordan ta fra hverandre en Maytag Atlantis vaskemaskin

August 27

Når du vet hvordan å ta fra hverandre en Maytag Atlantis vaskemaskin, kan du raskt få tilgang til alle arbeids komponentene i enheten. Demontering av vaskemaskinen er ikke vanskelig. Den gjennomsnittlige handyman kan demontere enheten innen 30 minutter med bare noen få håndverktøy. Selv om toppfeltet kommer ut av vaskeren, vil det ikke bli fullstendig fjernet for å få tilgang til innsiden av skiven.

Bruksanvisning

1 Trekk ut Maytag Atlantis vaskemaskinen fra strømuttaket. Trekk skive fra veggen slik at du har plass til å jobbe bak det, om nødvendig.

2 Fjern de tre skruene på toppen av styrekonsollen bakdekselet plate med en Phillips-skrutrekker. Ta tak i toppen av konsollen med fingertuppene og rock toppen fremover. Skyv bunnen av styrekonsollen mot baksiden av skiven for å frigi de seks låsetapper. Rull styrekonsoll på toppen av vaskemaskinen for å få tilgang til de indre komponenter.

3 Merk hver av ledningsnettet og forbindelser med maskeringstape. Trykk inn på ledningsnettet 'låsetapper for å koble dem. Trekk av ledningene som slip på komponentterminaler. Om nødvendig, bruk nebbtang til å trekke ledningen fører fra terminalene.

4 Trekk i hjørne på toppanelet mens du setter bladet på en sparkel mellom for- og topplaten. Finn holdefjærklemmen med sparkel bladet og trykk den inn for å frigjøre klippet. Utfør den samme skritt i motsatt hjørne. Løft topplaten i servicestilling slik at det å hvile på hengslene.

5 Fjern inntaksslangen til vannventilen ved å løsne kompresjon klemme med en tang. Senk toppanelet og fjern skruene som fester bakre styrekonsoll skjoldet fra baksiden av toppanelet. Merke og fjerne ledningstilkoblinger for trykkbryteren og transportslangen. Løft topplaten ut av vaskemaskinen og ut av veien.

6 Fjern sekskantskruene som fester frontpanelet til sidepanelene med en pipenøkkel. Skruene er i frontpanelet hjørnetannregulering nær toppen av kabinettet. Løft frontpanelet opp for å løsne den fra bunnen sikre klipsene og flytte den ut av veien.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com