Riktig Attic Ventilasjon

October 23

Loft er nesten aldri besøkes av innbyggerne i et hjem, noe som er problematisk blant annet fordi huseiere må være klar over forholdene i deres loftet for å unngå potensielt alvorlige problemer som spenner fra mold og mugg i taket rafter skade. Riktig ventilasjon loft kan være en uunnværlig ressurs i kampen for å unngå slike problemer. Din loftet ventilasjon kan optimaliseres i bare noen få enkle trinn.

ventilasjon Strategi

En god ventilasjon strategi for loftet er å fjerne varm, fuktig luft fra loftet samtidig innføring i så mye frisk luft fra utsiden. Denne strategien er spesielt viktig om vinteren, fordi en stor temperaturforskjell mellom loft og tak utsiden kan bidra til at isen dammer og andre alvorlige problemer. Ventilasjon loftet i denne saken er også nøkkelen til å unngå mugg og jordslag, går på bekostning av isolasjon, øke energieffektiviteten i hele hjemmet og hindre tre rotting.

bjelkelaget Vents

Den gode nyheten er at boliger er nesten alltid bygd med nok ventilasjon for å oppnå ideell luftsirkulasjon, og huseiere vanligvis trenger bare å opprettholde sin eksisterende ventilasjon. Bjelkelaget vents, for eksempel, effektivt kan lufte loftet bare i den utstrekning de er skikkelig vedlikeholdt. Klare bjelkelaget vents av fuglereir, blader, støv og annet rusk som hindrer dem fra å trekke inn kald luft. Hvis du har isolasjon installeres i nærheten av dine bjelkelaget vents og isolasjonen blokkerer luftstrømmen gjennom ventilen, installere stive skum bord mellom isolasjon og lufthull for å hindre isolasjon suges inn i ventilen.

Rafter Vents

Rafter vents er en annen viktig komponent i et godt ventilert loft. Rafter vents er vanligvis selges i 4-fots lengder og er laget for å strekke lengden mellom loft taket sperrer. Når den er riktig installert, rafter vents forbedre ytelsen til både loft isolasjon og dine bjelkelaget vents ved å trekke mer frisk luft inn på loftet. Rafter vents er vanligvis stiftes til loft taket terrassebord og isolasjon presset helt opp mot dem. Følg alltid produsentens monteringsanvisning.

Drevet Attic Ventilasjon

Ett feilsteg mange huseiere gjør er å installere drevet loft ventilasjon. Selv om disse enheter - i hovedsak elektriske vifter installert på strategiske steder på loftet - er utformet for å forbedre loft ventilasjon, deres strømbehovet koste mer penger enn du vil spare ved å ha et godt ventilert loft. Videre drevet loft fans har en tendens til å trekke kjølig, luftkondisjonerte luft opp fra huset nedenfor, tvinger klimaanlegget til å jobbe hardere (og mindre effektivt) for å opprettholde en jevn temperatur i hjemmet under loftet. Gitt at ideelle ventilasjon kan oppnås så lett uten drevet loft fans, er dette alternativet nesten aldri kostnadseffektiv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com