DIY køyeseng

September 22

Køyesenger er ganske kontroversielt på grunn av sikkerhetsproblemer. Men med riktig planlegging, kan køyeseng sikre. Ved å bygge en køyeseng, kan du frigjøre mer plass i et lite rom. Køyesenger er svært praktisk, og de fleste barna liker å ha køyesenger i løpet av barndommen.

Planlegger du en køyeseng

Hvem sengen bygges for bør være blant de første av dine betraktninger. For eksempel vil en ungdom være mer komfortabel i en full-size madrass, mens en twin-størrelse madrass vil romme et yngre barn, og vice versa. Hvis du bygger en køyeseng, bør den mindre størrelse tvilling madrass være på toppen, med full madrass på bunnen, med mindre begge sengene er av samme størrelse.

Målinger bør tas av plass og de valgte madrasser før du kjøper noen materialer. Ved hjelp av målinger, skissere en modell for hvordan du vil at sengen for å se. Med en åtte fot tak, tre frem mellomrom mellom hver madrass, så vel som mellom den øvre madrass og taket, er anbefalt.

Når du har gjort dine skisser ved hjelp av målinger, kan du kjøpe den riktige materialer. Siden du bygge en køyeseng, er det viktig å oppsøke de beste trelast mulig. Unngå tre som ikke er rett eller har mange knop.

Før montering, kan det være lurt å sand ned og beis alle bitene. Dette gir møblene et ferdig utseende, men det kan gjøres etter montering er avsluttet hvis ønskelig.

Bygge en køyeseng

Når du monterer en køyeseng, sørg for å bruke skruer og ikke spiker. Dette er viktig fordi negler kan bøye, brekke eller løsne og forårsake sengen for å falle i forfall eller verre --- skadet en eller begge av beboerne.

Du kan ramme ut de nederste og øverste senger å passe madrasser. Husk å la minst en tomme rundt alle sider for at madrassen for å passe inn i rammen. Den nederste seng kan være festet til rammen innenfra. Imidlertid bør den øverste sengen plasseres på toppen av støtten innlegg snarere enn å være festet til innsiden av innleggene. Dette vil sikre en mest mulig støtte og gi mer stabilitet, noe som kan være viktig for å forebygge ulykker, for eksempel en sammenklappet seng.

Når du har fullført sengen, sørg for å legge en stige. Stiger skal være støttende og gir god benplass for klatring og ekstra sikkerhet. De kan være festet på en vinkel eller skrudd rett inn i siden av rammen, alt etter personlige preferanser.

Til slutt, er det anbefalt for ekstra sikkerhet for å sikre sengen til veggen. Ellers kan det støyende barn ved et uhell tippe sengen over. Du kan sikre sengen direkte til studs i veggen, eller du kan også bruke kabler for å sikre sengen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com