Hva er den beste Hardwood Floor Protector?

August 14

Tregulv har vært et fast innslag i kvalitet hjemme design i mange år. Deres holdbarhet og rik utseende gjør dem en smart investering for nesten enhver situasjon. Beskytte at investeringene er enkelt og vil sikre at du får mest mulig ut av dine gulv i mange år.

levetid Investment

Tregulv gir en unik estetisk i hjemmet, noe som gjør dem svært populære blant huseiere. The Wood Floor Doctor sier at: "En skikkelig vedlikeholdt 3/4 tommer med 2 tommers stripe gulv vil vare 300 år", som betyr at parkett er en verdifull investering, forutsatt at du bryr deg for det. De fleste treslag er elastiske overflater og kan tåle en rekke overgrep.

Utvendig Door Mat

For generell beskyttelse mot elementene, World gulvbelegg Association anbefaler ytre matter. Rusk som fester seg skoene, WFCA stater, "fungerer som sandpapir og vil ripe gulvet." Mange finner dette vanskelig å tro, men husk at gulvet er ikke en midlertidig teppe; det er en investering som vil forbli i hjemmet i flere tiår. Akkumuleringen av små skrubbsår vil ha en drastisk effekt på utseendet av hardtre over tid. En utvendig matte laget av materiale som er sterkt nok til å "skrubbe" sko før du går inn i hjemmet forlenger umiddelbart livet av gulv. I tillegg regelmessig feiing eller støvsuging dine hardt ytterligere reduserer tilstedeværelsen av små partikler som kan skrape overflaten over tid.

møbler Pads

Møbler forårsaker de fleste av parkett riper. Enhver møbel hviler direkte på treoverflaten representerer en skrape fare. Imidlertid er denne risiko enkel å håndtere i de fleste tilfeller. Filtknotter er tilgjengelig hos din lokale jernvarehandel, og bare følge dem til møbler i kontaktpunktene vil holde gulvene sunn og trygg. Hardwoodinstaller.com påpeker at disse filtknotter en tendens til å tiltrekke seg smuss, råder deg til å "ta en titt på undersiden av beskyttere mens rubbing av eventuell skitt som har samlet" ved rengjøring.

Området Rug Forsiktig

Mange benytter området tepper i forskjellige størrelser for ekstra hard beskyttelse. Mens effektive, kan tepper utgjøre en viss risiko til ditt parkettgulv. Som Hardwoodinstaller.com nevner, "syntetisk anti-slip eller ikke-skli pads brukes under området tepper kan føre inntrykk på tregulv over en periode." Vær forsiktig når du velger et område rug, og prøv å velge produkter som er spesielt utviklet for tregulv for å unngå disse risikoene. Videre WFCA advarer om at sollys kan visne dine hardtre, og legger til at "Vindu behandlinger er anbefalt, samt rotere området tepper og møbler med jevne mellomrom for å tillate etasjer til alder jevnt fra UV-eksponering." Ellers du kan ende opp med stygge mørke / lyse flekker som tvinger deg til å Refinish hele gulvet.

forholdsregler

Med noen få vernetiltak, kan du i stor grad forlenge levetiden på tregulv. Kommunisere med kilden til hardtre samt din installatør for spesifikke anbefalinger basert på en bestemt tre og finish. Unngå stiletthæler, holde kjæledyr 'tånegler pent trimmet og prøver å holde barna fra enhver form for lek som er spesielt grovt på gulvene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com