Hvordan å kutte ned Clay Pots

October 16

Terra-cotta potter, ofte kalt leire potter, er uglasert, leire-baserte keramiske beholdere som brukes til hagearbeid eller dekorasjon. Terra-cotta, brukt gjennom historien, blir ofte sett på gjenstander som daterer seg tilbake til århundrer. Noen hagearbeid prosjekter kan kreve potter til å være en viss størrelse. Hvis du ikke finner den størrelsen du trenger, er det mulig å kutte ned en pott. Nøkkelen til denne fremgangsmåte, enten gjøres for hånd eller med et flis-skjærende sag, er vann. Vann holder overflaten av potten og bladet kjølig, og reduserer friksjonen mens kutte.

Bruksanvisning

1 Mark potten på det nivået du ønsker å kutte ved hjelp av en blyant. Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot flygende støv.

2 Fyll vanntanken på flisen så før du begynner. Skjær potten nøye, ved hjelp av linjen du tegnet som en veiledning. Skjær helt gjennom potten uten å stoppe; ellers vil leire sprekke.

3 Fyll en vask eller en bøtte med vann hvis du kutter for hånd. Still potten i vannet og fukte overflaten helt.

4 Cut langs retningslinje med baufil. Bruk langsomme, jevne tak, og ikke trykk for hardt. Prøv ikke å stoppe og starte fordi du risikerer å bryte potten. Skyll av kutt potten for å fjerne støv.

Hint

  • Ta nødvendige sikkerhetstiltak ved bruk sager. Kontroller at du har stabilt underlag å skjære på, for eksempel en solid bord.
  • Goggles skal alltid brukes når kutte leire potter for å beskytte øynene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com