Hvordan endre Termostat på en elektrisk ovn

September 6

Termostaten er en viktig del av en elektrisk ovn system. Det sparer penger på strømregningen ved å slå av ovnen når den når riktig temperatur. Noen termostater kan programmeres til å kjøre ovnen på bestemte tider i løpet av dagen slik at du kan ha huset varmet opp når du kommer hjem fra jobb.

Bruksanvisning

1 Slå av hjemmehovedbryter. Åpne termostatfrontdekselet. Fjern termostaten ved å løsne skruene som holder den på monteringsplaten. Vær forsiktig når du håndterer kvikksølv fylte glassrør.

2 Etikett hver ledning med maskeringstape, slik at du vil huske hvor du skal plassere det når du installerer den nye termostaten. Løsne skruene som holder ledningen til terminalene. Skru ut monteringsplateskruene og fjern den, slik at ledningene ikke skli tilbake inn i veggen. En god måte å hindre dette på er å pakke inn endene av kabelen rundt en blyant.

3. Plasser den nye monteringsplaten mot veggen i området av de løse ledninger. Kontroller plasseringen med et nivå for å sikre at det er rett. Bruk en blyant for å markere plasseringen av skruehullene.

4 Ta ned monteringsplaten og bore hull i henhold til merkingen. Hvis du ikke har en elektrisk drill, kan du bruke en liten stjerneskrutrekker til å lage hull i veggen. Plasser en plast skrue anker i hvert hull. Pass på at skrue ankere er skjøvet helt ned, slik at de ligger flatt mot veggen.

5 Kjør løse ledninger gjennom monteringsplaten. Sett platen mot veggen og fest den på plass ved å sette inn skruene i ankere. Kontroller posisjon igjen med ditt nivå for å sikre at det er rett.

6 Sjekk endene av de løse trådene for å sørge for at de ikke er slitt eller skadet. Bruk avbitertang for å trimme slutten hvis nødvendig. Koble endene av ledningene til terminalene etter dine maskeringstape etiketter.

7 Sett den nye termostaten til monteringsplaten. Still klokken og programmere termostaten i henhold til bruksanvisningen og feste frontdekselet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com