Hvordan lage din egen Slate-Inlay Top End Table

November 29

Hvordan lage din egen Slate-Inlay Top End Table


En skifer-innlegg slutt-tabellen er en dekorativ bord som kombinerer bruk av stein og tre. En tabell som dette har et vanlig bord ramme for sin base og en topp som er laget av skifer. Slate slutten tabeller og kaffebord kan konstrueres uten bruk av mørtel å lime å holde brikkene på plass. Hvis platene kan enkelt fjernes, gjør at enklere transport av bordet samt enkel utskifting av fliser hvis man skulle bryte. Pine er ofte brukt ved bygging av skifer slutten tabeller. Ved bruk av furu for fine trearbeid, er det viktig å ikke bruke konstruksjon trelast og å bruke en høy kvalitet grad av furu.

Bruksanvisning

1 Sett to 23-tommers plater på kanten, parallelle og 21 inches hverandre. Sett to 21-tommers plater vinkelrett mellom dem på kant og linjeavstand 21 inches hverandre. Hjørnene skal være flush. Skru gjennom 23-tommers plater og inn i endene av 21-tommers plater. Bruk åtte skruer for dette trinnet.

2 Plasser en 19-tommers bord inne i hvert hjørne av rammen. Platene bør være vinkelrett på rammen, med sine ender alt flukt med en side av rammen. Skru gjennom rammen og inn i styrene ved hjelp av to skruer for hvert bord. Dette er beina til slutten tabellen.

3 Plasser bordet oppreist og legge kryssfiner på toppen av rammen slik at kantene er flush. Skru kryssfiner til rammen med åtte skruer.

4 Skjær endene av hver 25-tommers bord i en 45-graders vinkel. Ikke endre den opprinnelige lengden av styrene. Når platene ligge flatt, bør de ha en trapes form. Disse styrene vil skjule visningen av kryssfiner og gi tabellen et ferdig utseende.

5 Skrue hver 25-tommers bord til rammen slik at deres ender er hver en tomme fra sidene av rammen og slik at deres øvre kanter er parallelle med platene på rammen. Den øverste kanter bør også være ¼ tomme over kryssfiner. De vinklede kutt på 25-tommers plater bør være mot hverandre, noe som skaper en 45-graders synes i hvert hjørne av bordet. Bruk åtte skruer for denne oppgaven. Skruene bør hver være to inches bort fra endene av brettet og 2 ½ inches bort fra hver kant.

6 Legg dine skifer fliser på kryssfiner og i mellom de 25-tommers plater.

Hint

  • Bruk vernebriller ved bruk av elektrisk verktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com