Hvordan du flytter Railroad Ties

October 8

Hvordan du flytter Railroad Ties


Jernbane bånd brukes til en rekke hjem landskaps formål som for eksempel å bygge en støttemur, gjør en gangvei, eller framing hage. Jernbanesviller er billig og veden blir kjemisk behandlet for å gi den lang levetid. Det vanskeligste aspektet ved å jobbe med jernbane bånd er deres vekt. Jernbane bånd er veldig tungt og ikke lett flyttes. Hvis du planlegger et landskapsprosjekt som involverer jernbane bånd er det viktig å utvikle en plan og søke hjelp fra flere venner. Dette gjør jobben lettere hvis du kjøper nye jernbane bånd eller hvis du omorganisere de som allerede er i hjemmet.

Bruksanvisning

Innkjøp New Railroad Ties

1 Legge til rette for å bruke en heavy-duty pickup lastebil. Lastebiler er kategorisert som halvt tonn, tre fjerde-ton, og ett tonn. Jernbane bånd varierer i vekt fra flere hundre pounds til tusen pounds. Bestem hvor mange jernbane bånd til å bære i bilen. Gjøre flere turer hvis du flytter et stort antall jernbane bånd.

2 verve hjelp av flere sterke venner. Jernbane bånd er enklere og tryggere å bevege seg når vekten er fordelt på flere personer.

3 Bruk lange armer, lange bukser, stål-toe støvler og arbeidshansker. Jernbanesviller er behandlet med kreosot, som er et kjemisk konserveringsmiddel. Et sår fra en splint kan bli lett infisert.

4 Legg jernbane bånd i lastebil og ta dem til nettstedet. Parkere lastebilen så nært som mulig til det sted beregnet for jernbanesviller. Nøye losse båndene og plassere dem på riktig sted.

Flytte gamle jernbane Ties

5 Grav ut smuss fra rundt jernbanen slips med en spade. Vekten av veden gjør at tie å slå seg ned i bakken.

6 Place brekkstengene under jernbanen tie og lirke den løs fra bakken. Verve din venner hjelpemiddel i dette trinnet i tillegg til å gjøre det gå raskere. Lirk jernbanen tie oppover mens rocking den frem og tilbake før den beveger seg fritt.

7 Flytt jernbanen slipset til den nye plasseringen. Hvis du bare omorganisere jernbane bånd løfte den opp, med hjelp av vennene dine, og plassere den på sitt nye sted. Hvis jernbane bånd blir flyttet en lengre avstand, legger du dem inn i seng av lastebilen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com