Hvordan bygge en foss i begrenset plass

July 20

Hvordan bygge en foss i begrenset plass


Lyden av en liten foss skape en følelse av fred og ro. En foss kan også skape en unik aksent til ditt hjem landskapet; Men har vi ikke alle har en hage eller plen ekspansiv nok til å huse en stor foss og tjern. Hvis du har begrenset bakken plass eller ønsker å bygge en foss på en balkong eller veranda uten å grave, er lett å bygge en liten, selvstendig foss.

Bruksanvisning

1 Plasser en plast drikkekar på ønsket sted. Det bør være i nærheten av en stikkontakt for å plugge i pumpen. Drikkekar er tilgjengelige fra husdyr leverandører og kommer i en rekke størrelser, avhengig av plass. Rennen kan være over bakken, eller du kan grave et hull og sette bunnen i bakken for en miniatyr dam effekt.

2 Plasser en nedsenkbar fontene pumpe i vann trau og fest slangen.

3 Fyll bunnen med skum pakking peanøtter til pumpen er dekket av ca 1 tomme. Dette vil ta opp usynlig plass og holde pumpen fra å bli knust av steiner.

4 Ordne steiner i bunnen, på toppen av pakking peanøtter. Fyll bunnen nesten til toppen, skjuler pumpen. Bruk noen typer bergarter du ønsker, inkludert store steiner, runde steiner, elv steiner og småstein.

5 Lag en stabel av skifer steiner på toppen av fjellet. Start med en stor skifer stein og gradvis legge mindre steiner for å lage en serie av trinn. Om nødvendig, kan skifer lett bli ødelagt ved å heve to sider i henhold til blokker og oppsprekking den med en rekke hammer treff. Trinnene vil tjene som brusende overflaten på vannet for å falle ned. Når du legger til hvert stykke skifer, bruk en drill en mur litt med å lage et hull for å mate pumpen slangen gjennom. Skifer er en mykere stein som er lett å bore. Bor hullene slik at de er i tråd med hverandre og mate slangen gjennom som du går. Vær kreativ i din bruk av skifer steiner, men sørg for at de er tett stablet og sikker.

6 Bruk saks til å klippe av overflødig slangen når du har lagt den siste skifer stein, slik at vannet bare ser ut til å boble opp av rock.

7. Fyll rennen, slik at vann-nivået er over pumpen. Plugg inn strømledningen for å starte strømmen av vann. Sørg for å fylle opp fossen bassenget med jevne mellomrom som vannet fordamper.

8 Place potteplanter rundt fossen bassenget hvis det er over bakken, for å skjule plast veggene i trau.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com