Hva slags Fence Bør jeg sette opp for å holde Stray Dogs fra å komme inn My Yard?

September 1

Hva slags Fence Bør jeg sette opp for å holde Stray Dogs fra å komme inn My Yard?


Noen ganger ingenting kan være mer irriterende enn en nabo hunden avvik i hagen din for sin nattlige akterdekk. Uventede hauger kan danne, forlater ubehagelige overraskelser for ville være gressklippere og småbarn som ellers lekte lykkelig utenfor. En unfenced verftet kan også tillate store og muligens aggressive hunder i hvor de kan skade barn eller voksne. Å sette opp en god gjerdet er en måte å få privatliv, samt å beskytte deg selv og din hage.

Electric Fence

En elektrisk eller usynlig gjerde er et vanlig valg for huseiere som ønsker å holde hundene ut av sine verft eller holde sine hunder på sine eiendommer uten å endre utseendet deres landskaps med et gjerde. Siden et gjerde drastisk endrer utseendet på en plen eller hage, noen ganger synlige gjerder er uønsket; Dette gjelder særlig når du installerer et tre, vinyl eller metall gjerde innebærer å fjerne eller flytte planter og trær. Små stenger er innsatt seks fot dypt ned i bakken som er forbundet med ledning til en elektrisk kilde. Siden elektriske gjerder kan sjokkere både mennesker og dyr som krysser sitt plan, kan denne type gjerde ikke være tilrådelig for huseiere med små barn. Det er en god idé å installere skilting som angir et elektrisk gjerde er til stede slik at naboer og de passerer ikke utilsiktet skade seg selv.

Wood Fence

Tre er et av de mest vanlige materialer hvorav gjerder er konstruert. En tre gjerde kan skreddersys til dine høydekrav og kan ta en rekke former. Tre gjerder kan være personvern-stil gjerder som er seks fot høy og konstruert av trebjelker som er plassert rett ved siden av hverandre, slik at det er ingen synlige hull i styrene. At stilen ikke bare holder hundene ut, men det gir huseiere med privatliv mens de er i sine bakgårder. Tre gjerder kan også være kortere, omtrent fire fot høy og adskilt på en picket stil. Denne typen gjerde kan koste mindre enn et privatliv gjerde og er også effektiv på å holde løshunder ut av din hage.

Metal Fence

Metalliske gjerder kan smijern eller aluminium. Smijern en tendens til å koste mer, og er spesialbygget for en eiendom. Smidde inngjerdinger er ofte laget av metall poler med en rekke dekorative topper. Barer er adskilt nok til å tillate folk å se gjennom gjerdet, men ikke å tillate folk eller dyr å gå inn eller ut av eiendommen. Aluminium gjerder kan konstrueres på denne måte så godt eller kan formes til faste plater, med huseiere en lignende effekt som den som leveres av en tre personvern gjerdet. Aluminium og stål kan også være fashioned inn i kjedeleddet som er pakket rundt polene og er effektiv på å holde løshunder ut av ens eiendom.

Plastic Fence

Kraftig plast eller vinyl er en annen vanlig gjerde materiale. En fordel med vinyl, er at det kan males i forskjellige farger, selv om det ofte er hvit. Det tilbyr stil og sjarm av en hvit picket stil gjerde uten vedlikehold og nedbrytning at tre er utsatt for over tid på grunn av eksponering for elementene. Vinyl gjerder trenger ikke å være farget og har en tendens til å vare fem ganger så lenge som tre gjerder. De er tilgjengelige i en rekke høyder og stiler, og er også effektiv på å holde løshunder av din eiendom og ut av din hage.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com