Hvor fort en Dwarf lilla treet vokser?

July 3

Dverg utvalg av syrin busker kan beskjæres slik at de utvikler nakne trestammer som støtter en øvre, avrundet tak av blader. Utsette en enkel, naken stamme skaper illusjonen av dvergen lilla ser ut som en miniatyr treet; ennå, på grunn av sin størrelse, dverg syriner er ikke sanne trær.

typer

To vanlige dverg syriner som brukes til å lage en dverg tre form er dvergen koreanske syrin (Syringa meyeri Palibin) og Miss Kim syrin (Syringa patula Miss Kim). Enhver lilla busk som forfaller 8 til 10 fot høy kan betraktes som en dverg lilla og blir mer trelignende når laveste greinene beskjæres vekk.

Vekstrate

Dwarf-type syriner vanligvis legger 4 til 6 inches av grenen lengde årlig i ideelle vekstforhold. En frodig, fuktig, men godt drenert jord som ikke er surt i pH er ideelt for dyrking av syriner. Et minimum av seks timer med direkte sollys også er nødvendig, spesielt hvis du ønsker blomstene å danne våren.

betraktninger

Dwarf syriner tolerere tung beskjæring. Hvis det er en etablert anlegg og du beskjærer tilbake sterkt i slutten av våren, er det foryngende vekst tykk og kraftig, kanskje vokser så mye som 10 til 18 inches eller mer den første sommeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com