Lett å gjøre lesing Nook for Kids

July 4

Lett å gjøre lesing Nook for Kids


Oppmuntre barnet til å lese er en pågående prosess. Når de oppdager at de faktisk liker å lese og ønsker en koselig og komfortabelt sted å gjøre det, det trenger ikke å være en kostbar og komplisert oppgave. Opprette en lesekrok for barnet ditt kan gjøres i noen korte timer, og ofte ganger, med forsyninger og møbler du allerede har på hånden.

Telt

En lesekrok fremkaller visjoner om en varm og innbydende plass, og en liten, barnestørrelse telt oppnår den ideen. Plasser et telt i et hjørne eller bortgjemte område av rommet, og plassere en liten myk stol eller en overfladisk kjennskap til puter på gulvet for et behagelig sted å lese. For enkel tilgang til bøker, plassere noen små hyller eller bestille kurver i teltet. Legge til et teppe vil holde din lille leseren varm mens du leser, og en koselig lys vil hjelpe dem til å lese til langt på natt.

puter

Lag en innebygd, plysj lesing sofaen i en ubrukt hjørne av et rom ved å stille hjørnet med tykk, avslappende gulvputer. Plasser store puter langs ryggen og side områder rundt putene for å skape en liten sofa-aktig preg, og for å gi cushy støtte for barnet ditt. Plasser en liten bokhylle, hyller eller bestille binger nær til området slik at bøkene er like i nærheten. Et lite teppe foran puter og en plysj kaste teppe vil sikre timer med avslappet lesing tid. Ta med en leselampe for kvelden lesing.

Hengekøye

For en morsom leseområde, installere en barnestørrelse hengekøye i barnerommet eller i et ubrukt område i ditt hjem. Små hengekøyer blir ofte solgt i Hjem-forbedring og store boksen butikker, og kan installeres på en frittstående metallramme eller inn pigger i veggene. For privatliv, plassere en baldakin over hengekøye. Plasser bok lagring og riktig leselys innen rekkevidde av hengekøyen.

Vindussete

Installer en spesialsete foran et vindu med en tykk, plysj pad. Hvis ingen vinduet er tilgjengelig, skape en faux vindu sete ved hjelp av en pre-laget barnestørrelse benk. Plasser en tykk pad på toppen av det og girlander den med masse puter for å sikre at barnet har et sted å synke inn når du leser. For begrenset plass, kan du bruke bunnen av vinduet setet som hyller for enkel tilgang til bøker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com