Årsaker til tørketrommel sjokkerende

June 12

Årsaker til tørketrommel sjokkerende


En rekke ting kan føre til en tørketrommel for å produsere en statisk eller elektrisk støt. Mens en tørketrommel er ikke farlig når drives riktig, kan det skade deg hvis du ikke er forsiktig. Du kan vanligvis kontrollere sjansene for å bli sjokkert av å forstå hva som forårsaker sjokk oppstår.

Klær Rubbing sammen

Trommelen roterer og spinner for å skille og jevnt tørre kluter. Denne handlingen fører kluter å gni mot hverandre, noe som skaper friksjon (også kjent som en statisk elektrisitet) fra ladede partikler og fører klær til å holde sammen. Når du går for å fjerne klær fra tørketrommelen og trekk elementene fra hverandre, risikerer du å bli sjokkert fra overføringsfritt fra klærne til kroppen din. Sjokket genererer vanligvis en synlig gnist. Selv om en statisk elektrisk ladning kan forårsake mild smerte, er det ikke den samme smerten følte fra en elektrisk ladning, noe som kan gi alvorlige skader. Du kan bekjempe sjansen for å bli sjokkert av å bruke en tørketrommel ark som er laget for å hindre statisk stoff - klær henger sammen.

Tørking visse materialer

Visse materialer er mer sannsynlig enn andre for å skape statisk elektrisitet i en tørketrommel. For eksempel, polyester og nylon - to typer av syntetiske materialer - er mer utsatt for statisk elektrisitet enn bomull eller ull. Selv om alle klær materiale som kommer i kontakt med et annet materiale kan produsere et sjokk under de rette forholdene, syntetiske materialer varmes i en tørketrommel er mer tilbøyelige til å produsere statisk elektrisitet og sjokkere deg når du fjerner dem fra en tørketrommel fordi disse materialene vanligvis inneholde både en positiv og negativ ladning som til sammen, da ramlet i tørketrommel, skape statisk elektrisitet. Vær forsiktig når du tar ut en tørketrommel med klær laget av syntetiske materialer.

Glemme å koble Dryer

Hvis du glemmer å koble tørketrommelen før du utfører vedlikehold på den, risikerer du å bli sjokkert fra håndtering av en urokråke. En elektrisk tørketrommel må være koblet fra strømuttaket før du prøver en reparasjon eller for å rense den for å unngå sannsynligheten for et elektrisk støt. Men du trenger ikke å koble den til å fjerne og tømme lo skuffen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com