Hjem rettsmidler for å bli kvitt insekter

September 6

Hjem rettsmidler for å bli kvitt insekter


Insekter kan finne veien inn i huset ditt og bli en årsak til forstyrrelse og bekymring. Insekter som mygg, hjort fluer, hest fluer og mygg suge på menneskeblod; mens insekter som edderkopper, saksedyr og termitter bo inne i hjemmet og bli innbyggere. Insekter som kakerlakker, fluer og maur sikte oppsøke maten, forurenser det, mens andre liker veps og bier skremme deg av muligheten for stikkende. Det finnes ulike hjem rettsmidler for å bli kvitt insekter. Disse rettsmidler er lett, rask, effektiv, miljøvennlig og rimeligere i forhold til kommersielle insektmidler.

Eddik

Eddik er nyttig for å eliminere insekter. Sprøyting eddik på vindus- og dørkarmer og under apparater vil holde maur unna. Legge eddik til kjæledyret drikkevann vil holde vannet fra å bli besøkt av lopper. Hvis det er flekker i huset som er spesielt tiltrukket av fruktfluer, vaske disse plassene med eple cider eddik eller plassere en skål med eddik på disse stedene. Hvis det er fluer i huset, tilsett litt oppvaskmiddel, 2 ts. av eple cider eddik og 1 ts. av sukker til et grunt plastbeholder. Fluene blir tiltrukket av eddik, og den såpe i blandingen vil drepe dem. Hell en liter hvit eddik i mopp vann og mopp gulvet for å kjøre bort støvmidd. Som eddik ikke inneholder giftige stoffer, kan du bruke den fritt rundt kjæledyr, barn og mat.

Baking Soda og Sugar

Bland bakepulver og sukker i like mengder og spray blandingen på kakerlakk-infested områder av huset. Kakerlakker vil gjerne spise sukker sammen med natron eller natriumbikarbonat, som vil opprørt magen og til slutt vil drepe dem. Dette hjem middel blir kvitt maur, saksedyr og edderkopper også.

Borsyre

Borsyre er en effektiv insekt morder. Dryss den på steder der insekter er sannsynlig å gå. Insektene er sannsynlig å få litt på kroppen sin og innta det under preening seg selv. Borsyre er kjent for å spise den insekt kropp, og insekter kan ikke bli immun mot det. I tillegg til dette, strø borsyre på soggy kjeks og plassere dem i skap hvis de er smittet med insekter. Insektene vil spise kjeks og bære borsyre til reiret. Svelging, selvfølgelig, vil vise seg å være giftig for dem.

agurker

Maur hater agurk og agurk skreller. Finn stedet der maurene inn i huset og spre noen bitre agurk skreller rundt området. Denne oppskriften vil holde ikke bare maur, men veps, møll, fluer og midd fra å komme inn i huset.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com