Hvordan koble en Pergola til en Cement Patio

August 23

Hvordan koble en Pergola til en Cement Patio


Patio dekker gir privatliv og skygge og legge visuell interesse til en utendørs plass. Eksisterende terrasseheller er et ideelt sted for å bygge en pergola. Platen ikke bare fungerer som et gulv, men også fungerer som et fundament for pergola poster. Builders typisk anker pergola innlegg til terrasseheller med spesialdesignet innlegg basis parentes. Bunnen av U-formet brakett festes til uteplass med betongskruer eller ankere mens sidene feste til en pergola innlegg med etterslep skruer eller muttere og bolter.

Bruksanvisning

1 Merk av plasseringen av en av pergola er hjørnestolpene på sement uteplass med en blyant. Strekk et målebånd fra mark til ønsket sted på motsatt hjørne innlegg. Marker motsatt stolpe beliggenhet på terrassen med en blyant. Kjør en krittfestelinjen mellom merkene, trekke linjen stram, og knipse en linje mellom merkene. Den resulterende krittstrek representerer den ene side av pergola rammen.

2 Strekk målebåndet fra linjen til ønsket plassering av pergolaen er motsatt side og merk plasseringen på terrassen med en blyant. Bevege båndet til den motsatte enden av linjen og skape et lignende merke. Kjør festelinjen mellom merkene, trekke linjen stram, og knipse en linje for å representere den motsatte siden av pergola. Bruk en blyant for å markere plasseringen av de resterende hjørnestolpene langs den andre linjen.

3 Juster legg basisbrak med merkene som representerer pergola er hjørnestolper. Plasser en side av hver brakett langs linjene som representerer sidene av pergola. Trykk på en blyant gjennom brak 'skruehullene og merk plasseringen av skruehullene på terrassen sement flate. Fjern brakettene fra terrassen overflate. Velg en mur litt lik i diameter til Shanks av dine konkrete ankere.

4 Monter mur litt å bore. Sett drillen til sjåføren innstillingen. Fest bore stopper for bit er skaftet for å angi ønsket boredybde; ta kontakt med din anker produsentens instruksjoner for å bestemme ønsket boredybde. Alternativt vikle elektrisk tape rundt bittet er skaftet for å indikere boredybde. Bore et anker hull gjennom hver skrue hull mark. Rent konkret støv fra hullene med en stiv børste eller trykkluft.

5 Juster brak 'skruehullene med pre-boret hull til festebolt. Slip en vaskemaskin i løpet av de konkrete ekspansjons ankere 'Shanks. Træ en mutter på ankrene "Shanks. Sett kile endene av ankrene gjennom brak 'skruehullene og inn i pre-boret hull til festebolt. Pound tuppen av ankere med en hammer for å utvide sine rumper og fest dem til sement uteplass.

6 Trekk til ankere 'nuts ved å vri dem med urviseren med en skiftenøkkel. Trekk til mutrene til konsollene trykk flush mot terrassen overflate. Heise innlegg inn i brakettene og justere innleggene med brak 'kanter. Trykk på en blyant gjennom brak 'sideskruehull og merk plasseringen av hullene på sidene av innleggene. Fjern innlegg fra brakettene. Velg et tre litt mindre enn Shanks av hylseskruene.

7 Monter tre litt til bore og sette boret til sjåføren innstillingen. Bore forrett hull gjennom skruehullene på innleggets sider. Monter en muttertrekker til bore. Heise innleggene inn i brakettene og justere styrehull med brak 'skruehullene. Drive lag skruer gjennom brakettene og inn i styrehull for å feste stolpene til innlegget basen parentes.

Hint

  • Standard pergola innlegg er 4-by-4 trelast, som faktisk måler 3-1 / 2-inches-by-3-1 / 2-inches.
  • Etter tilkobling av pergola poster til sement uteplass, ramme Pergola bjelker og bjelker i henhold til dine design spesifikasjoner.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com