Hvordan få tre kull på indirekte måte

August 22

Hvordan få tre kull på indirekte måte


Miljøbevisste grillentusiaster hevder at tilsetningsstoffer i masseprodusert kull avgir gasser som forurenser maten. Trekull kan gjøres på to måter: den direkte og indirekte methods.The direkte metode er den eldste kjente fremgangsmåte og innebærer begrense oksygen til brenn løvtre eller organisk materiale i en grop eller ovn som hindrer den fra å bli fortært av ilden og medfører kull. Den indirekte metode som bruker en ovn hvor tre eller organisk materiale er tilberedt ved en indirekte varmekilde, noe som resulterer i renere, bedre brennende trekull.

Bruksanvisning

1 Skjær seks til åtte hull rundt en 16-gallon stålfat med lokk nær bunnen med en oksygen-acetylen fakkelen for å slippe inn luft. Vær sikker på noen kjemiske rester blir brent av. Man vil gjøre kull i denne trommel, som er kjent som en "retort».

2 Skjær toppen av en 55-gallon oljefat. Skjær ut et firkantet hull 12 ved 10 inches nær bunnen av trommelen. Dette er den ventilen du vil bruke for å få tilgang til brann. Lag to hull på hver side omtrent 8 inches over bunnen av trommelen og skyv to stålstenger hele veien gjennom trommelen for å lage en plattform for retorten.

3 Fyll retorten med løvtre stykker kuttet til ønsket lengde og lukk lokket. Plasser den på stålstang plattformen nær bunnen av den 55-liters trommel. Bygg en brann med brensel og avis under og rundt retorten på bunnen av trommelen. Hvil lokket på to stålstenger på toppen av 55-gallon trommel for å dempe brannen samtidig som litt røyk å unnslippe. Brenn i tre timer, la den avkjøles og åpne retorten. Du bør ha rentbrennende miljøvennlige kull, de fleste av de gassene som slippes ut fra skogen etter å ha blitt fortært av ilden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com