Hvordan bygger jeg opp tre Benkeplater?

June 2

Hvordan bygger jeg opp tre Benkeplater?


Bordplater av tre kan øke verdien av ethvert møbel. De kan bygges med litt trearbeid kunnskap og ferdighet. De er billigere enn granitt eller marmor topper. De bør bygges fra løvtre; lønn er ofte brukt. Veden benkeplate må tettes for å unngå skader fra flekker og søl, men kan farges i samme farge som skapet eller venstre naturlig avhengig av stilen din.

Bruksanvisning

1 Mål størrelsen på benken. Bygg det en tomme større på hver eksponert ende. Dette vil tillate det å henge over skapet.

2 Kutt veden til lengde ved hjelp av en kotelett sag. Du trenger nok tre stykker til å lime opp for bredden. Hvis du trenger å kutte ett stykke til bredde, bruk en bordsag.

3 Plasser tre stykker på et flatt underlag. Match mønstrene i korn som best du kan. Prøv å unngå åpenbare sømmer i veden. Marker styrene i en nummerert format, slik at du vet hvordan platene skal limes sammen.

4 Sett brettene inn i klemmene. Påfør en liten mengde trelim til kanten av styrene. Trekk til klemmene samtidig som at styrene er stilt opp. La limet tørke i 30 minutter før du tar klemmene.

5 Sand sømmene av benkeplate ved hjelp av en eksentersliper og 180 sandpapir. Sand ut noen bulker eller riper i treverket.

6 Stain tre benkeplate med oljebasert beis av ditt valg. La flekken tørke i 8 timer før du bruker to strøk med en klar sealer med en pensel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com