Hvordan fikse en tørketrommel belte

August 26

Tørketrommelen er en av de mest brukte apparater i huset. Den ene delen som får mest bruk er tørketrommelen beltet. Når du vet hvordan du skal fikse en tørketrommel belte, kan du spare penger på reparasjonskostnader. Når tørketrommelen er i gang, men trommelen er ikke tumbling, problemet er en slitt eller ødelagt belte.

Bruksanvisning

1 Koble strømforsyningen fra tørketrommelen ved å koble den fra stikkontakten.

2 Ta kontroll konsollen fra toppen av tørketrommelen. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som fester forsiden av kontrollpanelet. Avhengig av modell, vil kontrollpanelet vende tilbake på en hengsel eller du kan manøvrere det ut av veien uten å koble noen ledninger.

3. Fjern toppen av tørkeren for å inspisere beltet. Noen modeller krever at tre skruer fjernes på baksiden av toppanelet. Etter å ha fjernet skruene, gli av toppen. Andre modeller vil ha klemmene du må løsne. Bruke en sparkel innsatt mellom toppen og frontpanelet for å oppnå dette.

4 Inspiser tørketrommel belte for slitasje, sprekker eller slakk. Du vil være i stand til å se hvor beltet brytes rundt trommelen. Hvis det har glidd fra sin posisjon, kan du være i stand til å skyve det tilbake på plass. Hvis tørketrommelen beltet er slitt eller ødelagt, må du bytte den.

5 Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som forbinder front- og sidepaneler sammen. Festeskruene vil bli plassert øverst i hjørnene.

6 Trekk toppen av frontpanelet mot deg og løft opp for å fjerne den.

7 Reach mellom trommelen og drivmotoren på høyre side av tørketrommelen. Skyve ledeskiven opp for å frigjøre strekket i båndet, hvis det er nødvendig. Fjern beltet fra drivmotoren skivene og kabelføringstrinsen.

8 Løft trommelen og trekk den ut på forsiden av tørketrommelen. Ta beltet ut som du tar trommelen ut.

9 Ta beltet med deg til et apparat reparere anlegget. har også merkenavnet og modellnummer på tørketrommelen. Kjøp en erstatning tørketrommel belte.

10 Installer den nye beltet rundt utsiden av trommelen. Løft trommelen og beltet og legger trommel tilbake inne i tørketrommelen.

11 Før remmen rundt motoren skivene og kabelføringstrinsen. Trekk ledeskiven ned igjen å påføre spenning på beltet.

12 Sett undersiden av frontpanelet inn kategoriene nederst og trykk ned for å låse tappene på plass.

13 Sett sidepanelene til frontpanelet med festeskruene.

14 Skyv den øverste panelet tilbake på plass og enten det låses festeklemmene eller feste festeskruene på baksiden av panelet.

15 Sett på styrekonsollen og koble tørketrommelen tilbake i stikkontakten.

Hint

  • Koble alltid strømmen til apparater før du forsøker reparasjoner.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com