Forskrift for Pool Fekting i Australia

June 26

Forskrift for Pool Fekting i Australia


Barn under fem år er mest utsatt for drukning. Ifølge den australske Bureau of Statistics, 80 prosent av barn drukning dødsfall over en fem års periode var barn yngre enn fem år. De fleste barn yngre enn fem (78 prosent) som druknet i et svømmebasseng hadde tilfeldigvis falt i bassenget. Sikkerhetsbarrierer betydelig lavere forekomst av drukning i bakgård bassenger. Forskrift for pool gjerde i Australia er satt av Australian standarder vedtatt av hver stat regjering.

sikkerhetsbarrierer

De australske standarder, i forhold til regelverk for pool gjerde i Australia, er rettet mot å kreve pool eiere å få en sikkerhetsbarriere som vil gjøre det vanskelig for små barn å få tilgang til bassengområdet. Når du installerer barriere, bør det tas hensyn med hensyn til hvordan et lite barn kan forsøke å gå inn i bassengområdet: om over, under eller gjennom fekting.

Community Sikkerhet Standard

For bassenger og spa bygd før 1. januar 2003, er pool eiere kreves av Community Sikkerhet Standard, å selv erklære deres basseng eller spa er vedlagt en skikkelig sikkerhetsbarriere som effektivt hindrer barn under fem år fra å få uten tilsyn tilgang til bassenget eller spa-området. Hvis en delt grense gjerde med en nabo blir utnyttet som en del av bassenget eller spa barriere, må du informere din nabo skriftlig at du har et basseng eller spa naboen. Erklæringer og retningslinjer for sikkerhet er oppnåelig gjennom Water Safety Branch.

Modifisert Australian Standard

For bassenger og spa bygget etter 1. januar 2003, må pool eiere holde Modified Australian Standard, som tvinger basseng og spa-eiere å få en sikkerhetsbarriere hindre små barn i å få unsupervised tilgang til området. Pool eiere må være i samsvar med denne standard innenfor en syv-dagers periode etter ferdigstillelse av deres basseng eller spa og før enten strukturen er fylt med vann til et nivå dypere enn 300 mm. Modifisert Australian Standard krever også skriftlig melding til en nabo om eksistensen av et basseng eller spa naboen, hvis en felles grense gjerdet blir utnyttet som en del av bassenget eller spa barriere.

Svømmebasseng sikkerhetsloven

The Swimming Pool Safety Act av 2004 ble vedtatt å etablere sikkerhetsstandarder for bestemte svømmebassenger og å oppmuntre samsvar med standardene. Ifølge denne sikkerhetsloven, et svømmebasseng sikkerhetsbarriere "er et gjerde, vegg eller lignende struktur ment å danne en barriere til et svømmebasseng og inkluderer en port eller dør sett i gjerdet, vegg eller struktur." Et gjerde, vegg eller struktur som består eller delvis består av en hekk eller annen vegetasjon utgjør ikke et tilstrekkelig svømmebasseng barriere.

betraktninger

Riktig pool gjerde bør være NATA (National Association of Testing Authorities) testet og sertifisert. Pool gjerder skal også passere sju tester for samsvar med den australske standarder. På PoolFencing.com.au det er en oppsummering av de syv tester og bestått kravene for hver test utført. I tillegg til den australske standarder, kan hver enkelt stat har på plass egne regler for pool fekting i Australia.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com