Hvordan å slå ned en innvendig vegg

July 8

Hvordan å slå ned en innvendig vegg


Du vil ha en endring i design eller krever mer plass, så du har besluttet å slå ned en vegg. Før du fortsetter, må du fullt ut forstår prosessen med prosjektet. Innvendige vegger kan være bærende og dermed en del av å opprettholde bygningen stabilitet, eller ikke-bærende som ikke har noen forbindelse til strukturell integritet. Ikke-bærende vegger er mindre vanskelig å slå ned og ta mindre tid enn bærende vegger, men forberedelser og planlegging er fortsatt avgjørende.

Bruksanvisning

Preparat

1 Etablere et holdingselskap for rusk utsiden av bygningen. Det er der den dumpster vil gå. En utenfor området reduserer støv og potensielle farer i arbeidsområdet. Etablere et annet område for kjæledyr, barn og møbler.

2 Tøm plass ned til de nakne veggene for å gi en ryddig ledig plass til å arbeide. Dekke gulvet med presenning for å fungere som en oppsamlings for små rusk og støv.

3 Finn overbelastningsbryter. Bryterne for å slå av strømmen vil bli funnet i overbelastningsbryter hvor alle ledningene sammen. Finn bryter (e) for rommet du arbeider i. Skru av strøm til rommet. Kontroller at strømmen er slått av ved å teste en stikkontakt i rommet.

4 Finn ut om vannrør kjøre gjennom veggen. Slå av vannforsyningen til disse rørene.

5 Dekk noen dører eller vinduer i rommet med plast. Tack plast til rammen av døren eller vinduet. Hold den ene siden av en døråpning fristilt for å gi tilgang til arbeidsområdet.

6 Skru noen deksler til uttak eller lysbrytere på veggen. Sett dekslene til side. Dekk til åpningene med tape for å unngå skader på ledninger.

gips fjerning

7 Skjær langs hjørnet der veggen og taket møtes med verktøyet kniv. Skjær langs overgangen mellom noen vegger butting mot veggen blir fjernet. Dette unngår skader på noen vegger eller tak i rommet. Når veggen kommer ned, vil gips bryte bort på kuttene.

8. Bruk den butte enden av hammer for å gjøre den første åpning i veggen. Unngå å lage åpningen nær utsalgssteder.

9. Sett klo enden av hammer bak en side av hullet. Utvid hullet til høyre eller venstre til du kommer en stud. Studs er de horisontale brett i veggen.

10 Sett inn den lange enden av lirke bar mellom stud og gips. Trykk på bar med hammeren for å få en tett passform mellom de to. Lirk gips fri for stud.

11 Bruk lirke bar og hammer for å fortsette å fjerne gips. Du vil få store biter av veggen rev seg løs til tider. Sjekk bak gips som du kommer i nærheten ledninger eller rør for å sikre at du ikke knipse eller bryte dem. Fjerne hele veggen. Kast rusk utenfor.

Verktøy og ledninger

12 Expose innervegg fra begge sider. Knottene og noen ledninger eller avløp skal være synlig.

13 Undersøk uttak eller brytere for å fastslå om de er på slutten av kretsen. Koble ledninger umiddelbart forut for de som er på slutten. Installasjon av en forbindelsesboks og flytte ledningene er nødvendig for uttak i midten av en koblingsbane.

14 Undersøk avløp for å avgjøre om rørene kan flyttes gjennom taket eller gulvet, eller om de må flyttes til en annen vegg. Ta kontakt med en lisensiert rørlegger til å hjelpe med dette trinnet når usikker.

endelig Riving

15 Strike en stud der den møter bunnplaten med slegge. Bunnplaten er brettet parallelt med gulvet. Knock stud løs. Strike stud der den møter topplate med slegge til stud er helt løs. Gjenta dette trinnet for hvert påfølgende stud.

16 Plasser korte enden av lirke bar mellom gulvet og bunnplaten hvor du finner negler kobler brettet til gulvet. Sett en tynn trestykke mellom gulvet og brekkjern for å beskytte gulvet. Trykk på lirke bar med hammeren for å få en tett passform med bunnplaten.

17 Trekk brekkjern mot deg ved hjelp av den lange enden som et håndtak. Dette løsner bunnplaten. Fortsette å arbeide inntil hele brettet er løs. Fjern styret.

18 Plasser korte enden av lirke bar mellom taket og topplaten der negler koble den til taket. Plasser den tynne trestykke mellom lirke bar og tak som du gjorde med gulvet. Trykk på bar med hammeren for å få en tett passform mellom tak og bord.

19 Trekk stangen mot deg som du gjorde med gulvet. Fortsett å løsne kortet til det er gratis. Hold brettet mens du arbeider for å sikre at den ikke faller på deg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com