Utenfor dekk Ideas

June 20

Utenfor dekk Ideas


En av måtene et hus kan nyte landskapsarbeid rundt huset hans er å bygge en utendørs dekk. Før du begynner å bygge din dekk, er det noen utenfor dekk ideer som kan hjelpe deg legge til unike egenskapene til dekk.

Tema

Et tema kan gjøre dekk en paradegren, ifølge ombygging ressurs This Old House. Bruk innredning som myggnett, bambusmøbler og maske dekorasjoner å skape en afrikansk safari utseende på dekk. Du kan bruke gulvmatter, papir lanterner og asiatiske dekorasjoner å gi dekk utseendet på Østen. Noen andre potensielle flukt temaer inkluderer en drive-in kino tema, komplett med en skjerm og popcorn maskin eller en piknik tema med en piknik teppe og kurv.

Lighting

For å nyte dekk i natt, må du installere noen dekk belysning, anbefaler Ideer for Deck Designs. Kan ha lys i uvanlige steder, for eksempel under dekk rekkverk, på toppen av dekket paraply åpning eller rundt bunnen av dekket. Belysning ikke bare lar deg nyte dine dekk senere på dagen, kan det legge et unikt utseende til dekk også. Hvis du bruker programmerbare LED-lys, kan du ha din dekk belysning sakte endre farger for en dynamisk effekt. Vurder å bruke solens lys på noen steder for å spare strøm og være miljøbevisst.

Ledig rom

Online hjem entreprenør ressurs Personvern foreslår å behandle din dekk som et ekstra rom som passer dine behov. Hvis du har lyst til å tilbringe en natt under stjernene, og så sett dekk som en utendørs leiren. Hvis du har små barn som ønsker å spille utendørs, så kan du sette en lekegrind på dekk og slå den inn i et lekerom. Sørg for å sette opp en liten beskyttende gjerde for å hindre at barn faller over kanten av dekket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com