Hva er årsaken til en LP Oven til sot på innsiden?

June 9

Hva er årsaken til en LP Oven til sot på innsiden?


LP står for væske (eller flytende) propan, en vanlig drivstoff for gassovner som ikke er koblet til naturgassledninger. Hvis du ikke bor i nærheten av nok til en naturgass sentrum, men ønsker en gassovn, er LP ditt eneste valg. Disse ovner arbeider på samme måte som en naturlig gass-system, og kan ha tilsvarende problemer, blant annet sot problemer. Hvis du oppdager sot på innsiden av LP ovnen, umiddelbart slutte å bruke ovnen og løse problemet, fordi dette kan være et tegn på at farlig eksos slipper ut når din brennere er på.

Air Issues

En av de viktigste årsakene til sot inni ovnen er en svak brenner flammen. Svake flammer ikke brenne LP ordentlig og la store mengder rester, som flekker ovnens overflater. En flamme blir svakt når det har lav luftstrøm. Noen ganger løsningen er så enkelt som å åpne tilgangen vent til ovnen bred, eller opprydding på vent for å fjerne eventuelle hindringer.

gass~~POS=TRUNC

Gasstrykk er en annen grunn for sot. Brenneren kan produsere en sterk flamme, men hvis gasstrykket er for høyt, vil det ikke være i stand til å brenne alle LP effektivt, noe som fører til en samling av rester og eksos. Man kan redusere mengden av gass til ovnen får ved å justere ventilene. Hvis dette ikke løser problemet, kan problemet ligge med ventilene selv.

gass~~POS=TRUNC

Gassventiler beskytter ovnen og hus fra farlig forbrenning og eksos. Imidlertid kan en ventil bli sittende fast. Hvis det sitter fast åpen, kan ovnen motta for mye gass. Hvis det er fast delvis lukket, kan brennerne ikke mottar nok gass til å lage en sterk flamme. Skifte ventilen bør klare opp dette problemet og stoppe sot problem.

feil Range

Hvis alt annet mislykkes, sjekk hva slags område du har og hva det er laget for. Mens de er svært like, vil en rekke beregnet for naturgass ikke fungere skikkelig med propan. Resultatet vil være uriktig brenning og en rest av sot på innsiden av ovnen. Du kan være i stand til å erstatte de nødvendige komponentene med LP versjoner for å løse dette problemet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com