Pachira Money Tree Levetid

November 24

Den Pachira anlegget er kallenavnet "The Money Tree" fordi år siden det ble antatt at det brakte økonomisk velstand til de som eide en. Det har blitt en av Amerikas favoritt innendørs planter, ikke bare på grunn av sitt kallenavn, men på grunn av sin skjønnhet og det faktum at det kan vises på så mange måter.

Beskrivelse

Pachira planter (Pachira Aquatica) er også kjent som Guyana kastanjetrær og Malabar kastanjetrær. De er hardføre trær som tilhører Malvaceae familien som er hjemmehørende i Mellom-og Sør-Amerika hvor de kan nå høyder på 80 til 100 fot. De har en støttet opp bagasjerommet med grener som ligner en hånd, som hver bærer fem håndformet, rik grønne ovale blader på en lang petiole. Blomstene er elfenben farge og blir røde på tuppen som trompetformede kronblader krølle bakover for å avdekke hundrevis av lange pollenbærere. Seedpods erstatte de falne blomster og blitt spiselige frø som ligner på kastanjer.

Plant Care

Pachira plantene vokser best i fuktig, dyp, fruktbar jord med full sol som de er vant til i sitt naturlige habitat langs elvebredder i tropene. Jorda bør være en blanding av jord jord og kompost, og dekket i mulch med balansert gjødsel tilsatt i løpet av våren og sommeren. De bør beskjæres tilbake regelmessig for de første årene for å styrke stammen hvis det er en enkelt tre. En potteplante skal beskjæres for å beholde sin begrenset størrelse og form, og krever god drenering for å opprettholde sin styrke og lang levetid.

Egenskaper

Plantet utendørs som en enkelt rot i deres hjemland, eller hvor temperaturene forblir moderat varme, vil disse anleggene bli sterk og levende trær og er kjent for å leve i mange år som eksotiske skygge trær. Alternativt ung fleksibel stammer kan være flettet sammen og vokst som en plante i potter, hvor det vil blomstre, men bare vokse 1 til 4 fot høy, avhengig av størrelsen på potten. Deres levetid er avhengig av å motta riktig behandling, men de ofte overleve mange andre potteplanter.

Potensielle

Den Pachira anlegget kan potted i mange former som skal vises som en levende Oriental plante. Som en liten flettet plante, vil den kle opp noen solfylte vinduet innstilling, og fortsette å vokse året rundt. Anlegget som vil ha en variert utseende avhengig av størrelsen på potten og antallet flettene det bærer.

effekter

Den Pachira treet blir ikke påvirket av insekter eller sykdom, og krever ikke ugressmidler eller plantevernmidler for å holde den fri for skadedyr. Selv om det krever full sol til blomst, vil den fortsette å produsere sunn grønne blader i skyggen. En godt drenert potten vil hindre rotråte og aktivere røttene å holde seg sterk og sunn for en lang tid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com