Energi Forslag til Attic ventilasjon med Ingen Soffits

October 31

Områder i hjemmet som er utsatt for fukt problemer, slik som loft, gjennomgå mellomrom og kjellere, fortjener ekstra oppmerksomhet når du utformer en ventilasjon strategi for ditt hjem. Boliger er nesten alltid bygget med bjelkelaget vents på loftet, men for de boliger som ikke er, ventilasjons loftet på riktig måte kan være vanskelig. Men ved å gjøre noen grundig vurdering av alternative ventilasjonsstrategier, kan du unngå overskytende fuktproblemer på loftet.

bjelkelaget Vents

Bjelkelaget vents er den viktigste måten for ventilasjon et dårlig ventilert loft, slik at huseiere bør i det minste vurdere å installere overbygg i deres loftet for å gi bedre ventilasjon. Mens det er andre utluftingsmuligheter for loftet, ved hjelp av noen eller alle av disse andre alternativer uten overbygg vil aldri være like effektivt som når de brukes sammen med overbygg. Gitt de høye kostnadene for reparasjoner for å løse problemer som skyldes dårlig loft ventilasjon - isen dammer, tre råtner, mold og mugg, etc - kostnadene ved å installere overbygg kan betale for seg på kort tid.

Rafter Vents

En alternativ måte å isolere loftet er å installere rafter vents. Disse ventilene span avstanden mellom loft taksperrer og gi noen ventilasjon ved å sørge for at isolasjon ikke blokkerer gavl eller ridge vents. Rafter ventilene er vanligvis selges i 4-fots lengder og stiftes direkte til taket terrassebord. Følg alltid produsentens anvisninger.

Attic Fans

Fans er ofte installert i stedet for bjelkelaget vents å forbedre ventilasjonen på loftet. Attic fans kan være effektive i denne forbindelse, men det er noen fallgruver du bør unngå. Bruk aldri drevet loft fans; disse bruker mer strøm enn de besparelser de kan tilby ved å forbedre ventilasjonen på loftet. I loft som mangler bjelkelaget vents, drevet og ikke-drevet loft fans kan trekke condition luft opp fra hjemmet inn på loftet, både avtagende loft ventilasjon og gjør klimaanlegget jobbe hardere, og derfor mindre effektivt, for å kjøle hjemmet under loftet. Ridge og gavl vents noen ganger kan gi nok ventilasjon for å hindre ikke-drevne loft fans fra å gjøre dette, men generelt, loft fans i et loft uten overbygg tendens til å gjøre mer skade enn godt.

andre hensyn

Ikke overse den viktige rollen som isolasjon i å bygge et godt ventilert loft. Isolasjon hindrer varm luft stiger opp på loftet om vinteren, noe som igjen bidrar til å hindre de ekstreme temperaturforskjeller som fører til at isen dammer og andre problemer. Installer loft isolasjon hvis loftet ikke er godt isolert nok og kontrollere isolasjons minst en gang per år for å se om hvis behov for å bli erstattet. Når det kombineres med alle de andre trinnene her er beskrevet, installere en opprettholde isolasjon på loftet kan gå en lang vei i å forbedre loftet ventilasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com