Slik installerer Teppe på Stairs

January 28

Installere teppe på trappene er noe du kan gjøre hvis du har noen teppe-legging opplevelse. Når du installerer en teppe på trappene, holde sikkerhet som en viktig faktor. Se etter noe som kan utgjøre et potensielt problem og løse det som du gjør teppet installasjonen.

Bruksanvisning

1 Marker midten av hvert trappetrinn. Sentrere en tackless strimmel på baksiden av hvert trappetrinn og omtrent en tomme i fra baksiden vertikal av trappetrinnet. La ca 3/4 tomme på hver side av trappetrinnet uten tackless stripe. Gjenta dette på alle trapper hvor du installerer teppet.

2 Sett en annen tackless stripe på forsiden av hvert stigerør. Igjen gitt omtrent 3/4 tomme på hver side og omtrent en tomme opp fra den horisontale del av trappetrinnet. Gjenta for alle trappetrinnene.

3 Skjær et stykke teppe pad for hvert trinn. Det bør være lang nok til å gå fra forsiden av tackless strimmel på den horisontale delen av trinnet til toppen av tackless strimmel er festet til den vertikale trevirke.

4 Fest teppet pads med kramper. Hver stift bør være om lag seks inches hverandre.

5 Tack teppet på plass på baksiden av det første skrittet. Plasser et teppe takle om hver fjerde inches. Sørg for at det første trinnet er sikker når du installerer trapp teppe for ekstra sikkerhet.

6 Trykk teppet inn i tackless strimmel på baksiden av den første trappetrinn. Ta teppet frem nok til å presse den inn i tackless stripe på den horisontale delen av det første skrittet. Ikke trykk teppet tilbake i nesen av trappetrinn.

7 Fortsett til teppet dekker alle trappene. Fest teppet på stigerøret fra det siste trinnet med stifter plassert omtrent fire inches hverandre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com