Hvordan Hang en Buffalo Skull

December 22

Hvordan Hang en Buffalo Skull


I High Plains indiske stammetradisjon, den amerikanske bison eller bøffel er sjef for alle animalske guder, kilden til alt som trengs for et rikt og fredelig jordiske liv og hovedpersonen i seremonielle solen danser. Buffalo hodeskaller, malt og dekorert og plassert inn salvie, servert som hellige alter. Bison hodeskaller representerer mange ting, blant overflod, visdom, generøsitet, healing, jakt suksess og mange andre aspekter av makt, betydninger båret inn i dag. Å henge en hodeskalle og invitere ånden av bøffel i ditt hjem eller bedrift, det viktigste du trenger er solid bildetråd.

Bruksanvisning

1 Kjøp bilde wire og hengende hardware mer enn sterk nok for jobben. Skallen av en bison bull kan veie 17 til 18 pounds eller mer, som en ku 8 til 10 pounds.

2 Undersøk baksiden av bøffel skallen. Ifølge Elisabeth Karlen av XH Buffalo Ranch i British Columbia, er det to naturlige hullene på baksiden av hodeskallen, på omtrent samme høyde som øyehulene, som er ideelle steder å feste hengende wire. Fest ledningen riktig og verken ledningen eller hengeren vil vise når skallen er montert på en vegg.

3 Skyv den ene enden av bildet ledningen gjennom en av de samsvarende skallen hull da rundt, kronglete at enden av ledningen rundt den gjenværende lengden på kabelen for å feste den sikkert. Det er lurt ledningen for å henge fra om høyden på hodeskallen er rygg åpning (over og mellom de to festehull), så det vil være usynlig når skallen er montert på veggen. Med det i tankene, anslå nødvendig endelige lengden på kabelen og skjær den etter behov.

4 Skyv den frie ende av bildet ledningen gjennom det andre hullet og rundt kanten sin. Fest ledningen som før, noe som gjør at når skallen er hengt opp i sentrum av den vedlagte ledningen vil øke noe høyere enn rygg åpningen.

5 Finn en vegg stud. Markere stedet med en blyant på veggen hvor du vil plassere hengeren eller terrasseskruen. Hold skallen opp for å sikre at det vil henge i riktig høyde.

6 Fest hengeren eller terrasseskruen.

7 Monter bøffel skallen på veggen. Sentrer hengende ledning over hengeren eller terrasseskruen. Kontroller at hodeskallen henger rett.

Hint

  • Fest en andre, kortere ledning til en av skallen sin festehull og fest det til hengeren eller skrue --- eller en annen kleshenger eller skrue som er vedlagt separat --- som en sikkerhetswire.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com