Hvordan du endrer fjernutløseren på en tanning bed

February 6

Hvordan du endrer fjernutløseren på en tanning bed


Ved hjelp av en tanning bed er en enkel og rask måte å oppnå en sunn brunfarge. Hjem solarium er tilgjengelig, og er vanligvis pålitelig. Men som alle elektriske apparater, noen ganger en del kan mislykkes. Det er svært viktig at timeren på en tanning bed fungere ordentlig. Timeren slår av elektrisitet for å hindre over-eksponering for ultrafiolett lys av soling pærer. Over-eksponering for ultrafiolett lys kan føre til brannsår, arr og hudkreft.

Bruksanvisning

1 Koble strømmen fra solarium. Fjern den gamle timer med en skrutrekker for å løsne skruen terminaler som kobler timer ledninger til sengen. Husk hvilke to ledninger koble til eksternt tidsur, eller merke ledningene med et stykke maskeringstape.

2 Koble de to ledningene fra solarium til den nye fjernutløseren ved å sette inn ledningene i skrueterminaler. Trekk til tilkoblinger ved hjelp av en skrutrekker.

3 Koble 9V transformatoren til J4 hvis fjernutløseren er utstyrt med en transformator. Koble transformatoren til en 110 volts strømuttak. Sett adresse på fjernutløseren ved å trykke på "Start / Stopp" -knappen, og trykk deretter på "Set" knappen. Test fjern ved å sette timeren i noen minutter for å se at timer slår av strømmen som planlagt.

Hint

  • Leie en profesjonell elektriker hvis du er usikker på hvordan du kobler til en ny ekstern timer til tanning bed.
  • Langvarig eksponering for ultrafiolett lys fra solarium kan skade øynene og forårsake hudskader.
  • For tidlig aldring av huden og hudkreft kan oppstå.
  • Ikke forsøk å erstatte fjernutløseren på en tanning bed med mindre du er sikker på at du kan utføre oppgaven.
  • Elektrisitet er ekstremt farlig. En elektrisk støt kan forårsake alvorlig skade eller død.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com