Min Tomato Blossoms vil ikke sette

May 3

Min Tomato Blossoms vil ikke sette


En rekke vekstforhold kan føre til tomatblomstrer til å slippe, noe som resulterer i en skuff sesong. Årsaker til blomstre fall inkludere temperaturer som er for høy eller lav, tørr jord og uriktig næringsinnhold. Gjennomgå ideelle forhold for dyrking av tomater, slik at plantene gir en frisk høst hele sommeren.

Temperatur og luftfuktighet

Miljøforhold spiller en stor rolle i om tomatplanter satt frukt. Ifølge Rutgers University, de beste forutsetninger for blomst pollinering skjer når dagtemperaturer faller innenfor 70 til 85 grader Fahrenheit, nattlige temperaturer 55-75 grader og luftfuktighet varierer fra 40 til 70 prosent. Veldig varmt eller kjølige temperaturer fører til sterile pollen og blomsterfall. Høy eller lav luftfuktighet fører til klebrig pollen som ikke skur eller tørr pollen som ikke vil forholde seg til stigmatisering.

pollinering

Tomatplanter bestøves av vind og insekter - uten dem, vil pollinering ikke forekomme, og blomster vil falle. Sikre dine tomatplanter satt frukt av pollinerende blomster selv. Washington State University foreslår å peke eller riste tomatplante for å slippe pollen; gjøre dette midt på dagen når temperaturen er varm og pollen er aktiv.

Fuktighet og næringsstoffer

Rikelig vann og næringsstoffer er viktig for frukt satt på tomatplanter. På grunn av dype røtter, tomatplanter trenger rikelig med fuktighet. Hvis dyrkes i containere, husk å sjekke for tørr jord hver dag. For mye nitrogen under blomstring kan resultere i blomst dråpe. University of Missouri Extension foreslår å tilføre jorda før planting med en komplett gjødsel høy i fosfor og lite nitrogen. Legg til mer nitrogen gjennom hele sesongen som frukt utvikle og etter høsting.

planting nettstedet

For Bountiful blomster og frukt, gi dine tomatplanter med godt drenert jord som har en pH-område på 6,5 til 7,0. Space planter 24 til 36 inches hverandre for god luftsirkulasjon; riktig avstand reduserer sjansen for sopp og sykdommer for å bosette seg i. For større tomatplanter, gi minst 36 inches i mellom planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com