Slik installerer en ny dusj Valve

April 28

Slik installerer en ny dusj Valve


En dusjbatteri ventil kontrollerer strømmen av varmt og kaldt vann gjennom dusjhodet. Over tid vil en dusj ventil slites ut, forårsaker vann å lekke ukontrollert ut av dusj eller under håndtaket. En utslitt dusj ventil kan også gjøre å snu den dusj vann hele veien av en utfordrende oppgave å utføre. Installere en ny ventil i dusjen tappekran tar omtrent en time å fullføre hvis du ikke har jobbet på en kran før.

Bruksanvisning

1 Lukk husets viktigste vannventil. Fjern kranen håndtakets festeskrue, som ligger enten under et plastdeksel eller i et lite hull i bunnen av håndtaket, med en Philips skrutrekker. Trekk i håndtaket av kranen. Varm dusj håndtaket med en hårføner Hvis det sitter fast, og deretter trekke den av kranen.

2 Skru adapterstykker eller bruke tang for å fjerne eventuelle nøtter som ligger rett under kranen. Lirk ut dusjen ventilens klemmen ved hjelp av enten en liten flat skrutrekker eller et par av nebbtang.

3 Vri den gamle ventilen mot klokken for å fjerne den fra kranen, med en sekskantnøkkel. Sprute penetrerende smøremiddel i forbindelsen mellom ventilen og kranen dersom ventilen ikke slår seg lett.

4 Sett noen klipp, nøtter eller adapterstykker du fjernet. Slå den nye ventilen med klokken på kranen forsamlingen.

5 Sett kranen håndtaket og skruen. Slå vannet i huset på igjen ved å åpne hovedvannventilen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com