Hvordan du byr på flisarbeid

June 6

Når du byr på flisarbeid er det mange ting du bør vurdere om du er til å komme ut på toppen. Målet er å gjøre en fortjeneste fra hardt arbeid uten å forlate kunden følelsen som om han eller hun har blitt gravd for pengene. Ved å ta seg tid til å vurdere eventuelle hindringer som kan hindre din fremgang, vil du være klar til å plassere en fair bud med en behagelig utfall for alle involverte parter.

Bruksanvisning

Hvordan du byr på flisarbeid

1 Kjenn ditt område. Prisene som arbeider i Midtvesten vil ikke få deg ansatt i Deep South. Ulempen er at mens undercutting konkurransen med lave priser kan du finne deg selv bare få av i stedet for å dra nytte av din kompetanse. En flis jobb i Mississippi kan kjøre så lavt som 60 cent per kvadrat foten mens en person i Indiana vil være heldig å få det samme arbeidet som er gjort for $ 1,25 per kvadrat fot, ikke inkludert prisen på materialer.

2 Bestem om du ønsker å faktor i prisen på materialer. Ofte er det sømmer seg en klient til å betale direkte for materialer, så kan du by på arbeidsmarkedet. Hvis dette scenariet er enklere for deg --- spesielt hvis du ikke har en linje av kreditt eller rapport med en lokal leverandør --- dette er veien å ta.

3 Høyde teller. Ti meters takhøyde kan vanligvis hang med letthet og aide av stylter. Noe høyere enn det vil kreve bygging og bruk av stillas, tar dyrebar tid. Jo høyere taket, bør det høyere budet ditt være.

4 Tenk hvilken type flis. Hvis du installerer flat fliser, er jobben ganske kuttet og tørket. Imidlertid viste flis krever mye skjæring og nøyaktig måling for å sikre en ensartet utseende på tvers av taket. Øke prisen med minst 25 cent per kvadrat foten hvis du må klippe det i.

5 Pris i henhold til rommets fasong. En enkel firkantet eller rektangulært rom med minimale vinkler bør være priset lavere enn et rom med flere hjørner og høyder. Disse faktorene vil igjen påvirke hvor mye tid du tilbringer legging i flisen, manøvrering rundt svinger og stillaser, pluss møysommelig teknikker som kreves for å henge flisen på en tilfredsstillende måte.

6 Bud lavere for en erstatning jobb. Ofte en flis jobb vil allerede ha perfekt gjenbruksnett på plass. Hvis du bare erstatter fliser bør du kutte prisen med minst en tredjedel. Denne type jobb kan gjøres på halve tiden og byr det følgelig er ikke bare rettferdig, men vil trolig få deg henvisninger i fremtiden.

Hint

  • Hvis du fremdeles er usikker hvor mye du skal lade, vurdere å sjekke ut bøker og DVDer på anleggsarbeid og budgivning fra ditt lokale bibliotek.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com