Hvordan rengjøre en rotete rom uten å bli overveldet

August 2

Hvordan rengjøre en rotete rom uten å bli overveldet


Gå inn i et neglisjert rom og se gjenstander strødd, støv overalt, og hele rommet i en tilstand av forfall kan være overveldende, fordi du vet at du må rengjøre den. Rengjøringen kan ta lang tid, og du vil heller gjøre noe annet. Du kan rengjøre en rotete rom i tiltak for å holde fra følelsen overveldet av oppgaven, og ta pauser for å skille arbeid i håndterbare segmenter.

Bruksanvisning

1 Sett opp din CD eller MP3-spilleren til å spille litt musikk som motiverer deg til å jobbe.

2 Flytt alle elementer fra gulvet; sette dem på en seng hvis du ikke har andre plass. Kast elementer som klart søppel. Hvis du rense et soverom, sette noen klær som du finner i et vaskeri kurv å forholde seg til senere. Gjør sengen eller rydde midtpunktet i rommet først; fordi det er den største posten, har den mest visuelt inntrykk av om rommet ser rent og gjør deg motivert til å rydde resten av rommet.

3 Sweep noen nakne gulvet grundig, flytte møbler når det er nødvendig. Pass på at du fjerner alt støv. Støv alle horisontale flater med fjærkost.

4 Lag en mopp løsning. To liter varmt vann blandet med en halv kopp blekemiddel eller lignende rengjøring materialet vil fungere som et desinfeksjonsmiddel. Mopp noen nakne gulvflate, fra baksiden av rommet og jobbe deg til inngangen; Dette unngår du å spore over din mopped steder.

5 Ta en pause og vente på gulvet for å tørke før du kommer inn i rommet. Dette bør ta ca 20 minutter.

6 Støvsug tepper.

7 Ta tøyet hemme til vaskerom å vaske og tørke. Dette inkluderer sengetøy, dyner og sprer hvis de trenger det. Vask disse store elementene separat i henhold til instruksjonene til maskinen din, og stoffet.

8 Sett på møbler i rommet og ta ut søpla. Ta en pause mens du venter på at tøyet finish. Spis en sunn snack for å gi deg energi og fokus til å fungere.

9 Endre tøyet og sette neste last inn i maskinen. Gå tilbake til rommet og plassere noen produkter du ønsker å kvitte deg med i en tom boks.

10 Place de elementene du ønsker å holde i sine respektive steder.

11 Spray rommet med luftrenser for å gi den en ren duft.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com