Hvordan bygge en bakgård kompost Bin

June 2

Hvordan bygge en bakgård kompost Bin


Bakgård kompost binger tillate deg å resirkulere organisk avfall som fordeler hagen din og hage. Ved kompostering av organisk verksted og kjøkken avfall, kan du redusere mengden av søppel som går inn i deponier og skape en rik, sunn jord tilsetningsstoff som fordeler dine planter, trær og gress. Lage din egen bakgård kompost bin er billig, og kan ofte gjøres med skrap materialer som finnes rundt hjemmet, for eksempel gamle mat fat, betongblokker og tre paller.

Bruksanvisning

1 Velg et åpent område på hagen din som er minst 4 til 5 fot torget.

2 Skrap eller grave i bakken for å løsne skitt, gress eller annen vegetasjon.

3 Plasser to paller stående på sin side, og fest dem sammen med spiker, skruer eller ståltråd.

4 Plasser den tredje pall oppreist på sin side, og fest den til den eksisterende to for å skape en åpen, boks-lignende struktur.

5 Plasser den fjerde pallen mot fronten av boksen for å fullføre kabinettet. Hvis du ønsker å sikre denne delen, men holde den bevegelig for å fjerne ferdig kompost senere, feste to dørhengslene på toppen og bunnen av en av de oppreist paller. Fest fjerde pallen til dørhengslene å gjøre en svingende dør på forsiden av kompost bin. Fest en dør klinke til pallen motsatt hengslene slik at du trygt kan feste døren lukket for å holde dyr eller barn ut av hyllen.

Hint

  • Start kompost haugen ved å plassere flere inches av høy, halm, kvister, løv eller annet tørt organisk materiale i bunnen av bin. Dette bunnlaget vil tillate luftsirkulasjon når du legger til organisk materiale på toppen.
  • Ifølge University of Minnesota, kompostbeholdere mindre enn 3 fot bred og lang er ikke store nok til å generere varme som trengs for nedbryting, og de er større enn 5 fot kan ikke være i stand til å få nok luft og fuktighet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com