Hage Sign Ordtak

June 28

Hage Sign Ordtak


Tegn tjene mange funksjoner i en hage. Et tegn kan hjelpe deg med å identifisere hvilken type urt, blomst eller plante som vokser i en hage. Et tegn kan også henvise deg til ulike deler av en stor hage. Skiltene kan også være en lunefull del av hagekunst som viser gartneren personlighet. Når du male et skilt, kan du sette en rekke ordtak eller slagord på den.

identifikatorer

I samfunnet hager eller familie hager, kan mindre tomter som kvadratmeter hagearealer tilhører enkelt gartnere. En måte å fortelle disse tomter fra hverandre og markere eierskap av dem er å legge skilt med navnet på gartner som tar seg av handlingen. Barn som har sine egne hager kan male sine navn på skilt i fargerike maling for å identifisere en hage som deres. Voksne kan lage tegn som hjelper dem til å identifisere spesielle planter, for eksempel sortar av tomater eller forskjellige varianter av urter plassert i samme hageflekk. Noen eksempler er et tegn på nær løvemunn som sier "Beware of snap drager" eller en blant rosene stod "Ikke klag på at roser har torner. Vær takknemlig for at torner har roser." Hvis du er voksende planter som blødning hjerter, plassere et skilt i nærheten av anlegget som sier "En vakker hage er et arbeid av hjertet."

temaer

En hage tegn kan passe temaet for en hage. For eksempel, hvis du har bygd en padde hage med padde hjem og en vann-funksjonen for å tiltrekke padder, et skilt som sier "Velkommen til Toadville" vil passe temaet for padde landsbyen. Hvis hagen din er et minnesmerke over en avdød familiemedlem, en hage plakett varsle besøkende om dette faktum. En rustikk skilt laget av tre og håndmalt med upresise penselstrøk kan passe temaet for et land hage med blomster, spesielt hvis det står at "Til tross for gard beste intensjoner, vil naturen improvisere."

slagord

For mange gartnere, til glede for voksende ting er den eneste tema at en hage behov. For disse gartnere, enkle skilt med slagord som "Velkommen til hagen" kan bidra til å gjøre besøkende føler seg mer hjemme. Populære uttrykk for disse hage tegn er linjer med poesi om hagearbeid eller berømte sitater om hagearbeid. Noen eksempler er "Venner er blomster i hagen på livet", eller Henry David Thoreau sitat at "Hagearbeid er sivil og sosial, men det ønsker kraft og frihet i skogen og den fredløse."


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com